Κορονοϊός – Χαλκίδα: Συγκλονίζουν οι συνάδελφοι του 50χρονου τραυματιοφορέα που νικήθηκε από τον ιό

Κορονοϊός – Χαλκίδα: Συγκλονίζουν οι συνάδελφοι του 50χρονου τραυματιοφορέα που νικήθηκε από τον ιό

Ο κορονοϊός νίκησε τον 50χρονο τραυματιοφορέα του Νοσοκομείου Χαλκίδας. Ο άτυχος υγειονομικός νοσηλευόταν διασωληνωμένος από τις 28 Απριλίου στη ΜΕΘ, αλλά τελικά έσβησε χθες, σκορπίζοντας θλίψη στους δικούς του ανθρώπους και τους συναδέλφους του.

 
Ο 50χρονος τραυματιοφορέας του νοσοκομείου Χαλκίδας είχε κάνει και την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer, ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του δεν βελτιώθηκε και είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στη ΜΕΘ και κατέληξε, αναφέρει το eviazoom.gr.

«Είχα την τύχη να συνεργαστώ στενά μαζί του στη μετεγκατάσταση του νοσοκομείου και η καλή του διάθεση έδινε δύναμη σε όλους μας να συνεχίσουμε. Είχα γίνει μάρτυρας πράξεων του συμπαράστασης σε ασθενείς και οικείους τους, συμπαράσταση που ήταν από την καρδιά του…!

Η πανδημία έγραψε την μαύρη σελίδα στην ιστορία του νοσοκομείου Χαλκίδας με την απώλεια του, απώλεια τεράστια για όλους τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο. Θα σε θυμόμαστε πάντα! Καλό παράδεισο!», λέει ο διοικητής του νοσοκομείου Χαλκίδας.

 
«Να είναι ο τελευταίος σε μια αρκετά μεγάλη λίστα αδικοχαμένων συναδέλφων» 
«Υπέκυψε στη μάχη με τον κορονοϊό ακόμα ένας υγειονομικός και αυτός είναι ο δικός μας συνεργάτης, ο δικός μας φίλος, ο άνθρωπος που επί σειρά ετών υπηρέτησε στο νοσοκομείο μας, με ήθος, με αγάπη και αξιοπρέπεια, για τους ασθενείς και τους συναδέλφους του. 

 Ολόψυχα εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και τη βαθιά μας θλίψη στην οικογένειά του. Ευχόμαστε να είναι ο τελευταίος, σε μια δυστυχώς αρκετά μεγάλη λίστα αδικοχαμένων συναδέλφων μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει… Καλό Παράδεισο συνάδελφε!», αναφέρει, μεταξύ άλλων, και η πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου Χαλκίδας.

 
 
 
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα