Θρήνος στην Αλόννησο - Αύριο η κηδεία της 20χρονης Κάρολαϊν

Ένα αγγελούδι 11 μηνών να σκουντάει τη νεκρή μητέρα του για να την ξυπνήσει, λίγα μόνο μέτρα από τον πατέρα του, που παραμένει δεμένος και χτυπημένος στη σοφίτα του σπιτιού.
Σκηνές από ταινία θρίλερ που δυστυχώς εκτυλίχθηκαν στα Γλυκά Νερά σε ένα έγκλημα φρικτό, με τις αποκαλύψεις να διαδέχονται η μία την άλλη και να συγκλονίζουν.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης αποκαλύπτει τα λόγια που του είπε συνάδελφός του. Εκείνος που μπήκε πρώτος στη σοφίτα του σπιτιού και είδε εικόνες, που θα θυμάται όπως του είπε για μια ολόκληρη ζωή.

«Η μητέρα πάνω στο κρεβάτι, το παιδί δίπλα της να την σκουντάει και ο σύζυγος δεμένος χειροπόδαρα».

Μια βαρβαρότητα δίχως προηγούμενο. Ένα έγκλημα στυγερό που προκαλεί οργή και θλίψη σε ολόκληρη τη χώρα. Από την περιοχή που γράφτηκε ο τραγικός επίλογος στην ζωή της Κάρολαϊν, μέχρι την Αλόννησο που πέρασε τα παιδικά της χρόνια.

Θρήνος στην Αλόννησο
Στο σπίτι και στη γειτονιά που μεγάλωσε στην Αλόννησο, ο πόνος των συντετριμμένων συγγενών της βουβός.

Στα μέρη που έκανε βόλτες και γνώρισε τον άντρα της ζωής της, άνθρωποι που την έζησαν και την γνώριζαν από παιδί, να εμφανίζονται συναισθηματικά φορτισμένοι.

Έχουν περάσει 2 μέρες από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και στο νησί των Σποράδων, όλοι μετρούν αντίστροφα για το τελευταίο αντίο, στη δική τους Κάρολαϊν.

Η κάμερα του LIVE NEWS συνάντησε για δεύτερη μέρα στο νησί ανθρώπους που είναι αδύνατον να κρύψουν τον πόνο και την οργή που νιώθουν για το φρικτό τέλος της άτυχης Κάρολαϊν και για τους δράστες που την σκότωσαν μπροστά στο μωρό της.

«Χάσαμε έναν άγγελο από το νησί μας. Είμαστε όλοι πάρα πολύ συγκλονισμένοι».

Με τον πόνο αποτυπωμένο στα μάτια και στον τόνο της φωνής της, η Ιωάννα Αθανασίου, γειτόνισσα της 20χρονης, περιμένει τη σύλληψη των επικίνδυνων δραστών. Και η ίδια όμως ξέρει πως αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει τον Γολγοθά που έχουν μπροστά τους ο πατέρας και η κορούλα του.

«Η δικαιοσύνη θα πρέπει να αποδοθεί αλλά το κορίτσι μας δε γυρίζει πίσω».

Σε κάθε γειτονιά, σε κάθε στέκι της Αλοννήσου, λόγια και αντιδράσεις πανομοιότυπες.

Ένα παιδί αισιόδοξο και χαμογελαστό. Τόσο εντός όσο και εκτός σχολείου. Μια κοπέλα που λάτρευε τον αθλητισμό και μεταξύ άλλων έκανε kick boxing.

Το φιλμ της σύντομης ζωής της, ξετυλίγεται τις τελευταίες μέρες ξανά και ξανά στο μυαλό όλων εκείνων που την γνώριζαν. Οι επιτυχίες στο σχολείο, η είσοδος στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και ο παραμυθένιος γάμος της, είναι τρεις από τους σταθμούς της, που πλέον προκαλούν συγκίνηση.

«Ήταν ένα ταιριαστό και αγαπημένο ζευγάρι».

Ένα ολόκληρο νησί μετράει αντίστροφα για την κορύφωση του δράματος αύριο το μεσημέρι, όταν η 20χρονη Κάρολαϊν θα οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία παρουσία των στενών συγγενών της.

Η κηδεία της άτυχης μητέρας θα γίνει την Παρασκευή στις 15.00 το μεσημέρι στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, με τους κατοίκους του νησιού να παραμένουν συγκλονισμένοι.

«Είναι ένα γεγονός που μας έχει σοκάρει, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ότι μια κοπέλα με παραμυθένια ζωή δυστυχώς είχε ένα πολύ άσχημο τέλος».

Mega.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα