Ηλεία: Θρήνος για την 5χρονη που έσβησε στην άσφαλτο

Θρήνος στη Ηλεία για την 5χρονη που έσβησε στην άσφαλτο όταν διερχόμενο αυτοκίνητο στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Μοσχονερίου Λεχαινών, παρέσυρε και χτύπησε το κοριτσάκι, τραυματίζοντάς το θανάσιμα.

 Η 5χρονη Κλαούντια, κάποια στιγμή, σύμφωνα με μαρτυρίες στο patrisnews.com από την Ηλεία, βρέθηκε στην άκρη θερμοκηπίων κοντά στο δρόμο, εκεί που υπήρχαν παπαρούνες, το ανοιξιάτικο λουλούδι με το έντονο κόκκινο χρώμα που της άρεσε. Εκεί δυστυχώς κόπηκε και το νήμα της σύντομης ζωής της…

Η Κλαούντια ήταν ένα πανέμορφο κοριτσάκι, γεμάτο ζωή. Οι γονείς της μικρής, ο Μπλέντι και η Ντορίνα, Αλβανοί στην καταγωγή, βρίσκονται στην Ελλάδα περισσότερα από 30 χρόνια. Εργάζονται σκληρά για να ζήσουν τα παιδιά τους. Πολύ γνωστοί και ιδιαίτερα αγαπητοί στην τοπική κοινωνία της Αρετής Λεχαινών Ηλείας όπου διαμένουν και του Κουρτεσίου όπου ζουν οι γονείς της Ντορίνας.  
 
Το μικρό κορίτσι, το αγγελούδι, κάποια στιγμή, σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες, βρέθηκε στην άκρη θερμοκηπίων κοντά στο δρόμο, εκεί που υπήρχαν παπαρούνες, το ανοιξιάτικο λουλούδι με το έντονο κόκκινο χρώμα που της άρεσε.

 Αυτοκίνητο που οδηγούσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ομοεθνής τους παρέσυρε την Κλαούντια, τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το κοριτσάκι χωρίς να φέρει εξωτερικά τραύματα μεταφέρθηκε στο ΚΥ Βάρδας όπου εκεί παρά τις προσπάθειες των γιατρών, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το άψυχο κορμάκι της διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Πατρών όπου θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή. Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΑΤ Ανδραβίδας Κυλλήνης.

 Οι γονείς της 5χρονης Κλαούντια, όπως και ο μεγαλύτερος αδερφός της βρίσκονται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Συγχωριανοί τους από την Αρετή αλλά και από το Κουρτέσι που μένουν οι γονείς της μητέρας, είναι συγκλονισμένοι. Η κηδεία της 5χρονης θα γίνει πιθανότατα στην Αλβανία.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, συνέλαβαν τον οδηγό του αυτοκινήτου για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα