Ζάκυνθος: Βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο και το καλάσνικοφ που δολοφόνησαν τον 54χρονο επιχειρηματία

Ζάκυνθος: Βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο και το καλάσνικοφ που δολοφόνησαν τον 54χρονο επιχειρηματία

Σοκ στη Ζάκυνθο με την εκτέλεση του 54χρονου επιχειρηματία, ένα χρόνο περίπου μετά την επίθεση που είχε δεχτεί ξανά με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 37χρονη σύζυγός του, ενώ εκείνος είχε καταφέρει να γλιτώσει με κάποια τραύματα.

Το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε καμένο. 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες τον σκότωσαν με καλάσνικοφ. Οι δράστες επέβαιναν σε αυτοκίνητο, από το οποίο κατέβηκε ο συνοδηγός και «γάζωσε» το θύμα. Στη συνέχεια εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο στους Αμπελόκηπους, αφού του έβαλαν φωτιά. Στο εσωτερικό του βρέθηκε το καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία.

Το ιστορικό της επίθεσης

Μέσα στο γραφείο του λογιστή του στην πόλη της Ζακύνθου, πυροβόλησαν και σκότωσαν 54χρονο επιχειρηματία από τον Άγιο Σώστη Ζακύνθου.

Ο άνδρας είχε γλιτώσει στο παρελθόν από δολοφονική ενέδρα εναντίον, στην οποία έχασε τη ζωή της η σύζυγός του.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και ασθενοφόρο αναφέρει το zantereport.gr

Ζάκυνθος: Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του νησιού από την στυγνή δολοφονία του γνωστού επιχειρηματία.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα imerazante.gr, νεκρός είναι ο γνωστός επιχειρηματίας Διονύσης (Ντίμης) Κορφιάτης έπειτα από πυροβολισμούς που δέχτηκε, ενώ βρισκόταν μέσα στο γραφείο πληροφορικής και ευρωπαϊκών προγραμμάτων των αδελφών Φώτη και Νίκου Κόττη στη συμβολή των οδών Φιλικών και Κολυβά.

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο. Το κέντρο της πόλης παραμένει αποκλεισμένο. Η σορός βρίσκεται ακόμη στο σημείο και οι Αρχές συλλέγουν υλικό που πιθανόν να τους φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμο στις έρευνες που θα διενεργηθούν.

Δολοφονήθηκε λίγους μήνες μετά το θάνατο της γυναίκας του
Υπενθυμίζεται ότι τον προηγούμενο Ιούνιο είχε πέσει νεκρή από πυροβολισμούς και η 37χρονη σύζυγός του στη Λιθακιά.

Στην περιοχή του Αγίου Σώστη (Σκλουμπού) ενώ η άτυχη γυναίκα επέβαινε ως συνεπιβάτης στη μηχανή με τον σύζυγό της, δέχτηκε τα πυρά δύο δραστών, οι οποίοι επίσης επέβαιναν σε μηχανή και ήταν ντυμένοι με μαύρα ρούχα.

Η 37χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στο σημείο του εγκλήματος.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα