Νέα Σμύρνη: Για επιθέσεις και σε άλλες περιοχές ερευνάται ο νεαρός που συνελήφθη

Νέα Σμύρνη: Για επιθέσεις και σε άλλες περιοχές ερευνάται ο νεαρός που συνελήφθη

Συνελήφθη με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας ο 22χρονος νεαρός που απεικονίζεται σε βίντεο να ακολουθεί νεαρή κοπέλα μέχρι το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη με το μόριό του έξω. 

Δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα σχηματίζεται από την αστυνομία σε βάρος του νεαρού άνδρα που αναγνωρίσθηκε ότι ήταν εκείνος που ακολούθησε νεαρή γυναίκα μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας της, έχοντας το μόριό του έξω από το παντελόνι του.

 Παράλληλα, η αστυνομία ερευνά κι άλλες καταγγελίες περιστατικών που προσομοιάζουν με εκείνο της Νέας Σμύρνης για να διαπιστώσουν αν ο δράστης είναι το ίδιο πρόσωπο. Ήδη, σύμφωνα με το protothema.gr, στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει υποθέσεις που συνέβησαν στην περιοχή της Ακρόπολης, στο Παλαιό Φάληρο, αλλά και άλλες στη Ν. Σμύρνη.

Ο ίδιος στους αστυνομικούς δεν παραδέχθηκε τίποτα, ωστόσο, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε και αποτυπώθηκαν στο βίντεο που ανήρτησε η κοπέλα.

Αναγνωρίστηκε ο ύποπτος που κατέγραψε η κάμερα
Αναγνωρίστηκε ο νεαρός που απεικονίζεται σε βίντεο να ακολουθεί νεαρή κοπέλα μέχρι το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη με το μόριό του έξω.

Ο νεαρός συνελήφθη και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης. Κλιμάκιο της ασφάλειας θα τον μεταφέρει στην ΓΑΔΑ. Θα σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία.

Η νεαρή κοπέλα τον αναγνώρισε και τον υπέδειξε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, στο αστυνομικό τμήμα της Ν. Σμύρνης έχει κληθεί και μια δεύτερη κοπέλα να αναγνωρίσει τον συγκεκριμένο νεαρό, που έχει κάνει παρόμοια καταγγελία.

Η περιγραφή της νεαρής

Η νεαρή κοπέλα περιέγραψε τις στιγμές τρόμου και τα δευτερόλεπτα αγωνίας που έζησε τη νύχτα, όταν ο νεαρός που βλέπουμε την ακολούθησε για 300 μέτρα, μέχρι την πόρτα του σπιτιού της…

«Δεν μιλήσαμε καθόλου, δεν ανταλλάξαμε καμία λέξη, απλά ήταν από πίσω μου όλη την ώρα και εγώ απλά μπήκα μέσα στην πολυκατοικία μου γρήγορα, πάλι καλά που είχα τα κλειδιά στο χέρι δηλαδή, αλλιώς δεν ξέρω τι θα γινόταν…»

39 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η κοπέλα φτάνει στην είσοδο της πολυκατοικίας. Ρίχνει λοξές ματιές προς τα πίσω και με τα κλειδιά στο χέρι χτυπάει το κουδούνι του σπιτιού της. Πολύ γρήγορα μπαίνει στα ενδότερα και λίγα δευτερόλεπτα μετά εμφανίζεται ο νεαρός, που όπως μας λέει είχε γίνει αναπάντεχα σκιά της…

Ο νεαρός κολλάει το πρόσωπό του, στην είσοδο και όταν διαπιστώνει πως η κοπέλα έχει ανέβει στο διαμέρισμά της αποχωρεί. Εκείνη κοιτάει το υλικό από την κάμερα ασφαλείας και παθαίνει ένα δεύτερο σοκ…

«Τον είδα μετά από τις κάμερες της πολυκατοικίας ότι είχε βγάλει έξω το μόριό του ας πούμε… Και τότε έπαθα ένα σοκ, γιατί δεν το είχα δει εκείνη την ώρα. Εκείνη την ώρα δεν το είδα, όχι, ήτανε πιο μακριά μου και είχε σκοτάδι, οπότε δεν το είδα.»

Ο νεαρός άρχισε να την ακολουθεί από τη στάση του τραμ, περίπου 300 μέτρα από το σπίτι της. Κάθε δευτερόλεπτο εκείνες τις στιγμές, περνούσε αργά και βασανιστικά για την ίδια…

«Αρχικά γύρισα να χαιρετήσω μία φίλη μου που έφευγε και είδα έναν άνθρωπο από πίσω μου να με ακολουθεί ας πούμε και εκεί σκέφτηκα ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί ήταν αργά το βράδυ και ήμασταν μόνες μας στον δρόμο οποότε φοβήθηκα σαν γυναίκα.»

Ο νεαρός φορούσε μάσκα και η κοπέλα όπως είπε στους αστυνομικούς δεν κατάφερε να τον αναγνωρίσει. Μίλησε για τον σωματότυπο και τις μάρκες των ρούχων που φορούσε και έδωσε το βίντεο ντοκουμέντο που ήδη αναλύεται

«Το μόνο που φαίνεται είναι τα μάτια του γιατί φοράει μάσκα. Δεν μπορώ να διακρίνω κάτι άλλο και τα παπούτσια του τα οποία είναι μάρκας γνωστής.»

Στην ανάρτησή της στο διαδίκτυο, αναφέρει πως τα πράγματα για εκείνη ίσως ήταν πολύ χειρότερα αν δεν είχε κλείσει καλά την πόρτα της εισόδου, μπαίνοντας στην πολυκατοικία

Σε μια προσπάθεια να βρεθούν περισσότερα στοιχεία έγκαιρα, η κοπέλα ανέβασε το επίμαχο βίντεο στο Facebook.

Οι εικόνες έχουν προκαλέσει αναστάτωση στη Νέα Σμύρνη και όχι μόνο…

«Έχω ακούσει ότι τον έχουνε δει στο Αιγάλεω ας πούμε, λένε ότι λογικά είναι αυτός, δεν είναι 100% έτσι; Και τον έχουνε δει και σε πλατεία»

Το πρωί έφτασε στην πολυκατοικία η σήμανση που πήρε δαχτυλικά αποτυπώματα από την πόρτα που έπιασε ο νεαρός. Οι έρευνες όμως για τον εντοπισμό του, παραμένουν για την ώρα άκαρπες…

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

 Σε σύλληψη, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΕΛ.ΑΣ., μετατράπηκε η προσαγωγή του ατόμου που φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά λίγο μετά τα μεσάνυχτα μία κοπέλα στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου διαμένει στη Νέα Σμύρνη. «Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 6-5-2021 στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, 22χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας», ανέφερε στην ανακοίνωση της η Ελληνική Αστυνομία υπογραμμίζοντας ότι «μετά από καταγγελία ημεδαπής, άτομο την προσέγγισε πρώτες πρωινές ώρες της 6-5-2021 κατά την επιστροφή στην οικία της, προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια της στο πεδίο της γενετήσιας ζωής της. Κατόπιν ενδελεχής έρευνας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νέας Σμύρνης και με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ταυτοποιήθηκε και στη συνέχεια εντοπίστηκε και συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της ανωτέρω πράξης.

«Ο κατηγορούμενος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών», καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Να σημειωθεί πως η γυναίκα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook τόσο βίντεο όσο και φωτογραφίες του άνδρα και ανέφερε ότι «χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα, από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριό του καθώς έρχεται προς εμένα. Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου. Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης».


 
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα