Σοκάρει η περιγραφή 20χρονης για την απόπειρα βιασμού της σε ταξί

Σοκάρει η περιγραφή 20χρονης για την απόπειρα βιασμού της σε ταξί

Τις τρομακτικές στιγμές τις οποίες έζησε μέσα σε ένα ταξί που την μετέφερε από τα Εξάρχεια προς τα Πατήσια εξομολογείται μια 20χρονη φοιτήτρια μέσα από ανάρτηση που έκανε στα social media. Η κοπέλα καταγγέλλει τον οδηγό για απόπειρα βιασμού και σεξουαλική παρενόχληση.

 «Σήμερα στις 12 το βράδυ ακριβώς πήγα να πάρω ταξί από την πλατεία Εξαρχείων όπου ένας ταξιτζής με είδε και με ακολούθησε ως την Στουρνάρη όπου και μπήκα. Στα μισά της διαδρομής άρχισε να μου λέει διαφορά για την εμφάνιση μου και με πίεζε να τον ακολουθήσω μαζί του να πάμε βόλτα κτλ», εξηγεί.

Αναφερόμενη στο περιστατικό, τονίζει επίσης: «Εγώ φώναζα και τον παρακάλαγα να με αφήσει ώσπου πέρασε μια παρέα ανθρώπων και κοίταξαν προς το μέρος μου με αποτέλεσμα ο ταξιτζής να ξεκλειδώσει και να φύγω τρέχοντας. Μπαίνοντας στην πολυκατοικία τον είδα σταματημένο μπροστά στην πόρτα».

 Η νεαρή κοπέλα, περιγράφοντας τον άνδρα που την μετέφερε, μίλησε για έναν όχι πολύ ψηλό άνδρα, αντοιχτόχρωμο, που μιλούσε σπαστά ελληνικά. Είχε κοντά μαλλιά, στρογγυλό πρόσωπο, φορούσε μπλε υφασμάτινη μάσκα ηλικία γύρω στα 40+ «Δεν κατάφερα να πάρω αλλά στοιχεία όπως τις πινακίδες, προσοχή στην πιάτσα των Εξαρχειων ελπίζω να βοηθήσω όσο μπορώ», είπε ακόμα η φοιτήτρια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα