Αναβάλλεται πάλι η κατάθεση Καλογρίτσα στην προανακριτική λόγω κορονοϊού

Για άλλη μια φορά ο κορονοϊός κρατά μακριά το Χρήστο Καλογρίτσα από την κατάθεση που πρέπει να δώσει στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής. Αυτή τη φορά ο λόγος είναι η επαφή του με κρούσμα του κορονοϊού και η ανάγκη να παραμείνει σε δεκατετραήμερη καραντίνα.

Η πρώτη κατάθεση του αναβλήθηκε, διότι είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό και είχε ήπια συμπτώματα εξαιτίας του εμβολιασμού, όπως ανέφερε σε επιστολή του στην επιτροπή.

 Με έγγραφο που είχε αποστείλει στις 21 Απριλίου κατά την εξέλιξη της συνεδρίασης της επιτροπής, ο κ. Καλογρίτσας είχε υποστηρίξει πως αδυνατεί να εξεταστεί, καθώς αναρρώνει από τον εμβολιασμό του κατά του covid-19.

 Η αυριανή του κατάθεση αναβάλλεται για ακόμη μια φορά καθώς από τις 30 Απριλίου ο κ.Καλογρίτσας βρίσκεται σε καθεστώς καραντίνας, επειδή ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού.

Σύμφωνα με βεβαίωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας που εστάλη στον πρόεδρο της Επιτροπής κ. Σταύρο Κελέτση από τον κ. Καλογρίτσα, ο τελευταίος βρίσκεται από τις 30.4.2021 σε καθεστώς καραντίνας, καθώς ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Ως εκ τούτου, η προγραμματισμένη για αύριο εξέταση του κ. Καλογρίτσα θα επαναπρογραμματιστεί μετά το πέρας της 14ημερης καραντίνας και η αυριανή συνεδρίαση αναβάλλεται, ενώ για την εξέλιξη αυτή έχουν ενημερωθεί ήδη οι εκπρόσωποι των κοινοβουλευτικών ομάδων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα