Ηλεία: Μάχη δίνει ο 17χρονος για να μη χάσει τα δάχτυλά του

Ηλεία: Μάχη δίνει ο 17χρονος για να μη χάσει τα δάχτυλά του

Πολύ σοβαρά τραυματίστηκε το βράδυ της Τρίτης 27 Απριλίου ένας 17χρονος, έπειτα από έκρηξη βαρελότου σε χωριό της περιοχής του Βουπρασίου στην Ηλεία. 

 Ο έφηβος αντιμετωπίζει σοβαρά τραύματα στο χέρι του με τους γιατρούς να προσπαθούν να σώσουν τα δάχτυλά του. Ο νεαρός χρησιμοποιούσε τα βαρελότα μαζί με τους φίλους του όταν έγινε το ατύχημα. 

«Λαχτάρα μόνο; Λαχτάρα που μας έμεινε το παιδί τώρα... Μην λέμε κουβέντες, έχουμε πολύ στεναχωρηθεί, έχουμε πολύ πικραθεί. Θα μας μείνει το παιδί με κομμένα τα χέρια. Κάνανε αυτά που έχουν τα παιδιά και σκάνε στις εκκλησίες το Πάσχα, από ότι ακούστηκε τα μαζέψανε όλα σε μια ποσότητα και εκεί που πήγαν να τα ανάψουνε του έσκασε στα χέρια αυτό το πράγμα...», είπε η θεία του 17χρονου μιλώντας στο MEGA.

«Το παιδί είναι χτυπημένο στο δεξί του χέρι. Πολύ από όσο μας είπανε, δεν είδαμε ό,τι μας λένε οι γιατροί. Του έχουν αφαιρεθεί τα τρία μεσαία δάχτυλα και είναι χτυπημένα. Θα μπορούσαν να επανακολληθούν αλλά δεν τα βρήκαν. Φαίνεται το κράταγε τόσο πολύ το παιδί στο χέρι που του έκανε τέτοιο σκάσιμο, το διέλυσε, δεν του άφησε κάτι να βρεθεί», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα