Δύο άτομα έπεσαν στις ράγες του Μετρό στην Πανόρμου και στον Χολαργό. Νεκρή μία γυναίκα

Δύο άτομα έπεσαν στις ράγες του Μετρό στην Πανόρμου και στον Χολαργό. Νεκρή μία γυναίκα

Σοκ από δύο περιστατικά πτώσεων ατόμων στις γραμμές του Μετρό, στους σταθμούς της Πανόρμου και του Χολαργού, με διαφορά ελάχιστης ώρας. 

Το πρώτο περιστατικό αφορά σε μία γυναίκα, ηλικίας περίπου 50-55 ετών, η οποία έπεσε στις γραμμές του Μετρό, στον σταθμό της Πανόρμου, μπροστά στα έντρομα μάτια των υπόλοιπων επιβατών. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που έσπευσαν να απεγκλωβίσουν τη γυναίκα, η οποία είχε πέσει ανάμεσα στον συρμό και τις ράγες. Έπειτα από τις προσπάθειες των πυροσβεστών, η γυναίκα απεγκλωβίστηκε και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά δεν είχε επικοινωνία με το περιβάλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δυστυχώς κατέληξε στα τραύματά της.

Λίγη ώρα αργότερα, έγινε γνωστό και δεύτερο περιστατικό. Ένας άνδρας ηλικίας 30-35 ετών, έπεσε στις γραμμές του Μετρό, τη στιγμή που έφτανε ο συρμός στην αποβάθρα, στον σταθμό στον Χολαργό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας απεγκλωβίστηκε από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και αυτή την ώρα μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του.

 Εξαιτίας των δύο αυτών σοκαριστικών περιστατικών, τα δρομολόγια του Μετρό διεξάγονται μεταξύ των σταθμών της Νίκαιας και των Αμπελοκήπων και μεταξύ της Κατεχάκη και της Δουκίσσης Πλακεντίας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα