Σχέδιο της Αστυνομμίας για φρένο στους επίδοξους εκδρομείς του Πάσχα

Σχέδιο της Αστυνομμίας για φρένο στους επίδοξους εκδρομείς του Πάσχα

Κωδικός Εξοδος Πάσχα για την Ελληνική Αστυνομία που εκπονεί ήδη σχέδιο για να μπλοκάρει επίδοξους εκδρομείς που θα επιχειρήσουν να σπάσουν τον κλοιό των απαγορεύσεων για να κάνουν Πάσχα στο χωριό. Οι έλεγχοι ξεκίνησαν ήδη από σήμερα με τους άνδρες της τροχαίας να γυρίζουν πίσω πολίτες που επιχείρησαν να περάσουν τα διόδια της Ελευσίνας . Από αύριο ισχυρή θα είναι η παρουσία της αστυνομίας σε διόδια αλλά και παραδρόμους στις Εθνικές οδούς ενώ σαρωτικοί θα είναι οι έλεγχοι και εντός των τοιχών καθώς καθόλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας θα μπορούμε να πάμε στις εκκλησίες αλλά μόνο στις περιοχές που μένουμε.
Φορτωμένο το αυτοκίνητο με τα απαραίτητα για το Πάσχα στο χωριό κάνει αναστροφή στην εθνική οδό και επιστρέφει πίσω από εκεί που ξεκίνησε. Αυτή θα είναι θα είναι η εικόνα των επομένων ημέρων για όσους ξεκινήσουν να φύγουν από τις πόλεις.

Διόδια Ελευσίνας. Οι άνδρες της τροχαίας απαγορεύουν την έξοδο από το λεκανοπέδιο οδηγών που δεν έχουν τα απαραίτητα έγγραφα. Καμία δικαιολογία δεν γίνεται δεκτή. Η αναστροφή είναι επιβεβλημένη.

Το μεγάλο επιχειρησιακό σχέδιο της ελληνικής αστυνομίας για να αποτρέψει την έξοδο των κατοίκων από τις πόλεις προς την επαρχία έχει μπει ήδη σε εφαρμογή σε ολόκληρη την χώρα. Ο στόχος ξεκάθαρος. Κανείς δεν θα κάνει Πάσχα στο χωριό.

Η κυβέρνηση έχει τονίσει σε όλους τους τόνους ότι και το φετινό Πάσχα θα το περάσουμε στα σπίτια μας, ζητά υπομονή και δείχνει την 15η Μάϊου ως την ημερομηνία που θα απελευθερωθούν οι μετακινήσεις για τους πολίτες.

Ο σχεδιασμός της αστυνομίας περιλαμβάνει εκατοντάδες μπλόκα κατά μήκος των εθνικών οδών, σε όλους τους παράδρομους – στα λιμάνια και τα πορθμεία της χώρας καθώς όπως υπενθυμίζεται οι θαλάσσιες μεταφορές δεν έχουν απελευθερωθεί

Να σημειωθεί ότι μέχρι και την Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και την Μ. Παρασκευή ισχύουν οι απαγορεύσεις για τις διαδημοτικές μετακινήσεις. Εκτός του δήμου κατοικίας οι πολίτες θα μπορούν να μετακινηθούν Το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα.

Αλλαγές έχουμε και το ωράριο κυκλοφορίας έτσι την Μεγάλη εβδομάδα η κυκλοφορία θα επιτρέπεται από τις 5 το πρωί έως τις 10 το βραδύ ενώ από την δευτέρα του Πάσχα που ανοίγει επισημά και η εστίαση το ωράριο διαμορφώνεται από τις 5 το πρωί μέχρι και τις 11 το βράδυ.

Να ανοίξει τώρα η εστίαση και να καταργηθεί η ανοησία, όπως λέει του SMS για τις μετακινήσεις ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας εξαπολύοντας σκληρή επίθεση κατά του Κυριακού Μητσοτάκη.

«Αποφάσισε τελικά να μας ανακοινώσει ότι χάνουμε ένα ακόμη Πάσχα μπας και κερδίσουμε το καλοκαίρι. Ξέχασε όμως να μας πει ότι το χάνουμε εξαιτίας του…»

Οι αστυνομικοί έχουν εντολές να ελέγχουν αυστηρά και να προβαίνουν σε διασταύρωση και στις βεβαιώσεις για κατ’ εξαίρεση μετακινήσεις.

Mega.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα