Πέθανε ο μπασίστας Dee Lord, Κωνσταντίνος Φαναριώτης. Υπέστη έμφραγμα ενώ οδηγούσε τη μηχανή του

Πέθανε ο μπασίστας Dee Lord, Κωνσταντίνος Φαναριώτης. Υπέστη έμφραγμα ενώ οδηγούσε τη μηχανή του

Σε ηλικία 51 ετών έφυγε από τη ζωή ο μπασίστας των Lord 13, Dee Lord, κατά κόσμον Κωνσταντίνος Φαναριώτης, ο οποίος το απόγευμα της 25ης Μαρτίου είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου.

Ο Κωνσταντίνος Φαναριώτης, όπως αναφέρει η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, ζούσε από το 2019 τους περισσότερους μήνες του χρόνου στον Άγιο Λαυρέντιο, όπου η οικογένειά του διατηρούσε σπίτι από τη δεκαετία του '80. Στο παρελθόν επισκεπτόταν το οικογενειακό σπίτι, τα τελευταία όμως δύο χρόνια περνούσε πολύ χρόνο στο χωριό, οι κάτοικοι του οποίου τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν. Γεννημένος στο Λονδίνο, από Αγγλίδα μητέρα, ο Κωνσταντίνος Φαναριώτης θεωρούσε τον εαυτό του και ήταν, πολίτης του κόσμου.

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου είχε φύγει με τη μηχανή του, μια Harley Davidson, που έφτιαξε ο ίδιος κομμάτι- κομμάτι, από το σπίτι του στον Άγιο Λαυρέντιο, προκειμένου να κάνει βόλτα. Δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί από το χωριό. Πληροφορίες της εφημερίδας «τΑΧΥΔΡΟΜΟσ», αναφέρουν ότι υπέστη έμφραγμα ενώ οδηγούσε, με αποτέλεσμα να πέσει από τη μηχανή στο οδόστρωμα. Πλήρωμα του ΕΚΑΒ διακόμισε τον 51χρονο στο νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλευόταν με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Την Δευτέρα έχασε τη μάχη για τη ζωή. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 5 μ.μ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα