Οικογενειακή τραγωδία στο Κορωπί: Η ανεργία, το αλκοόλ και ο αιματηρός επίλογος

Οικογενειακή τραγωδία στο Κορωπί: Η ανεργία, το αλκοόλ και ο αιματηρός επίλογος

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της οικογενειακής τραγωδίας που αποκαλύφθηκε το πρωί στο Κορωπί, όπου ένας 76χρονος σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τον 48χρονο γιο του και μετά τηλεφώνησε ο ίδιος στην αστυνομία λέγοντας «σκότωσα τον γιο μου. Ελάτε να με συλλάβετε». Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα είχαν συχνά προστριβές επειδή το θύμα αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ. Η οδός Αναγνώστου στο Κορωπί αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις όπου σε σπίτι της οδού ο τραγικός πατέρας είχε σκοτώσει τον γιο του. Οι αστυνομικοί, όταν έφθασαν στο σπίτι, βρήκαν τον 76χρονο με το κυνηγετικό όπλο δίπλα του. Ο γιος του ήταν ήδη νεκρός με τραύμα στην κοιλιακή χώρα. «με πήραν και εμένα το πρωί και μου είπαν έγινε αυτό το πράγμα. Τώρα αν έχει συμβεί κάτι... τι να πω! Δεν μπορώ να το εξηγήσω!" είπε συγγενής στις κάμερες.

Ο 48χρονος είχε πάρει διαζύγιο και έμενε με τον πατέρα του. Δούλευε στο ξυλουργείο αλλά τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζαν οικονομικές δυσκολίες. Λέγεται ότι το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε και πρόβλημα με το αλκοόλ.

«άνεργο το παλικάρι, αυτό φαντάζομαι! Αλλά ο πατέρας από τα καλύτερα παιδιά, υπέροχος άνθρωπος, όχι υπερβολές... Τι μάχη θα έγινε τώρα, θα έχασαν την ψυχραιμία τους και έγινε αυτό που έγινε, φαντάζομαι. Γιατί ο Γιώργης δεν είναι για εμένα... τον ξέρω πολύ καλά, κάναμε πολύ καλή παρέα, δεν είναι εγκληματίας, «σημείωσε γείτονας της οικογένειας. ενώ ένας άλλος είπε: «είχε χωρίσει. Δεν είχαν δουλειά και ο μικρός αδελφός πάλι άνεργο, ο πατέρας άρρωστος, τώρα τι συμβαίνει παραπέρα».

Το τελευταίο χρονικό διάστημα πατέρας και γιος είχαν έντονες διαφωνίες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΑΝΤ1, οι δύο άνδρες λογομάχησαν και σήμερα το πρωί λίγο πριν από το φονικό.

Ο πατέρας συνελήφθη ενώ κατάθεση έδωσε και ο μικρότερος γιος της οικογένειας ο οποίος μίλησε στους αστυνομικούς για τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν σαν οικογένεια το τελευταίο διάστημα.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, οι κάτοικοι είναι συγκλονισμένοι από τη δολοφονία. Δεν γνώριζαν, όπως υποστηρίζουν, πως οι δύο άνδρες είχαν προστριβές και λογομαχίες το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ τονίζουν πως ο δράστης είχε ιδιαίτερη αδυναμία στο παιδί του. Ο 48χρονος, το τελευταίο χρονικό διάστημα διέμενε στο πατρικό του μαζί με τον πατέρα και τον αδελφό του καθώς είχε χωρίσει ενώ είχε και δύο ανήλικα παιδιά. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι ο μικρότερος αδελφός του θύματος που είδε τον πατέρα να αρπάζει την καραμπίνα και να σκοτώνει τον αδελφό του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα