Αγωνία τέλος για την 13χρονη από την Παλλήνη – Βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας

Αγωνία τέλος για την 13χρονη από την Παλλήνη – Βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας

Αγωνία τέλος για την 13χρονη Μαρία-Φιλοθέη Ναζεράι, 13 ετών, καθώς μετά από μεγάλη κινητοποίηση βρέθηκε από την αστυνομία.

 Η Μαρία Φιλοθέη Ναζεράι βρέθηκε σήμερα, μεσημεριανές ώρες, στο κέντρο της Αθήνας από άτομα της Ομάδας Δίας. Για ακόμη μια φορά, χάρη στην ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των πολιτών,  η Μαρία Φιλοθέη εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία της, αν και αρκετά ταλαιπωρημένη. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είχε προχωρήσει στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της Μαρίας-Φιλοθέης στις 8/4/2021, κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής.

Με αφορμή τα σχόλια που έχουμε δεχτεί στα Κοινωνικά Δίκτυα του «Χαμόγελου του Παιδιού» από όλους εσάς που ανησυχείτε, κάθε φορά που κάποιο παιδί βρίσκεται μακριά από το σπίτι του, και συνδράμετε ενεργά στο να επιστρέψει υγιές στους δικούς του, θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι η εφηβική ηλικία χαρακτηρίζεται από αρκετές δυσκολίες, οι οποίες, σε συνδυασμό με άλλα τραυματικά γεγονότα, ωθούν κάποια παιδιά  στο να υιοθετούν συμπεριφορές που τα καθιστούν ιδιαίτερα ευάλωτα και οι οποίες δεν είναι πάντα εύκολο να διαχειριστούν ικανοποιητικά, παρόλη την προσπάθεια από γονείς, φορείς παιδικής προστασίας και ειδικούς ψυχικής υγείας. Τέλος, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ο Φορέας Παιδικής Προστασίας που φιλοξενεί τη Μαρία-Φιλοθέη καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ελαχιστοποιηθούν συμπεριφορές που τη θέτουν σε κίνδυνο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα