Γιώργος Καραϊβάζ: Αυτό το ρεπορτάζ παρουσίασε λίγη ώρα πριν τη δολοφονία του

Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον γνωστό δημοσιογράφο, συνεργάτη της Ζήνας Κουτσελίνη,  Γιώργο Καραϊβάζ ,σε ενέδρα έξω από το σπίτι του, στον Άλιμο.

Ο δημοσιογράφος λίγη ώρα πριν συμμετείχε  στην εκπομπή «αλήθειες με τη Ζήνα» 

Προτού πέσει νεκρός από τις σφαίρες που δέχτηκε στην ενέδρα που του είχαν στήσει, ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε παρουσιάσει το δικό του ρεπορτάζ για το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα.

 Μετά το τέλος της εκπομπής, ο Γιώργος Καραϊβάζ έφυγε με το αυτοκίνητό του με κατεύθυνση προς το σπίτι του. Πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο δράστες, που πιθανότατα επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και οι οποίοι πυροβόλησαν τον δημοσιογράφο πολλές φορές, εξ αποστάσεως. Στο σημείο βρέθηκαν 17 κάλυκες.

Το θύμα της επίθεσης εντοπίστηκε πεσμένο μπρούμυτα, έξω από το αυτοκίνητό του, σ’ ένα παρκάκι που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του.

Η είδηση συγκλόνισε τους συναδέλφους στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, οι οποίοι ανακοίνωσαν τον θάνατό του την ώρα του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων: «Κυρίες και κύριοι, πάμε σε μiα έκτακτη είδηση: εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον συνάδερφο, τον Γιώργο Καραϊβάζ, έξω από το σπίτι του στα Νότια προάστια».

 
«O θάνατος του αγαπητού συναδέρφου, του αστυνομικού συντάκτη, που χρόνια δουλεύαμε μαζί ήταν δολοφονική ενέδρα…», είπε ο δημοσιογράφος Βάιος Σύρρος.  

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα