Κατέθεσε στην Ασφάλεια ο τρίτος μηνυτής του Λιγνάδη: Μου είχε δείξει υλικό με ανήλικα

Κατέθεσε στην Ασφάλεια ο τρίτος μηνυτής του Λιγνάδη: Μου είχε δείξει υλικό με ανήλικα

Στην Ασφάλεια κατέθεσε ο άνδρας που υπέβαλε στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας την τρίτη μήνυση εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό του από τον γνωστό ηθοποιό το 2018.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μηνυτής επιβεβαίωσε όσα κατήγγειλε στη μήνυση του όπως επίσης και ότι ο Λιγνάδης του είχε δείξει στον υπολογιστή του υλικό με ανήλικα. Κατόπιν αυτής της μαρτυρίας ο εισαγγελέας θα κρίνει πλέον  αν ο ήδη κατηγορούμενος και προφυλακισμένος για δύο βιασμούς θα  πρέπει να ελεγχθεί και για πορνογραφία ανηλίκων.

Την ίδια ώρα ο νομικός παραστάτης του μηνυτή Γιάννης Βλάχος ζήτησε από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση να αρθεί το απόρρητο των επικοινωνιών  προκειμένου να διερευνηθεί το Facebook για ενδεχόμενα ίχνη αναζητήσεων ή  ηλεκτρονική αλληλογραφία του σκηνοθέτη.

Όσον αφορά στην εισαγγελική έρευνα που διενεργείται για δεύτερο γνωστό ηθοποιό ο όποιος φέρεται βάσει των έως τώρα καταγγελιών πως έχει αποπειραθεί να βιάσει δύο γυναίκες συναδέλφους του, πληροφορίες αναφέρουν ότι έως τέλος του μήνα θα έχει ολοκληρωθεί και αυτή η έρευνα με καταθέσεις μαρτύρων, καταγγελλουσών και κλήση για εξηγήσεις στον ηθοποιό ως ύποπτο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα