Γιάννης Λιγνάδης: Ζητώ από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν την προσωπική και οικογενειακή μου ζωή

Γιάννης Λιγνάδης: Ζητώ από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν την προσωπική και οικογενειακή μου ζωή

O Ιωάννης Λιγνάδης, αδερφός του ηθοποιού – σκηνοθέτη, Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος κρατείται στη ΓΑΔΑ και προετοιμάζει την απολογία του, θέλησε να δώσει την απάντησή του για όλη την υπόθεση.

Ο Ιωάννης Λιγνάδης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή του Ant1, είπε ότι η μητέρα τους είναι κατάκοιτη και ο αδερφός του σκηνοθέτη χθες προσπάθησε να πάει να τη δει και ήρθε αντιμέτωπος με τους δημοσιογράφους που του χτυπούσαν τα κουδούνια.

Γι’ αυτό το λόγο έστειλε την απάντησή του μέσω του «Πρωινού».

«Αντιλαμβανόμενος το ζωηρό ενδιαφέρον των Μέσων της Ενημέρωσης για την επικαιρότητα που τις τελευταίες εβδομάδες έχει στραμμένο το ενδιαφέρον στο πρόσωπο του αδελφού μου Δημήτρη Λιγνάδη, και επικαλούμενος τα στοιχειώδη δικαιώματα του ιδιωτικού βίου, τα οποία διασφαλίζει η ελληνική νομοθεσία, ζητώ από τους δημοσιογράφους και τα συνεργεία των τηλεοπτικών καναλιών να σεβαστούν την προσωπική και οικογενειακή μου ζωή και να μην την παρενοχλούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο, με επισκέψεις στην οικία μου και το χώρο της εργασίας μου, την οικία της κατάκοιτης μητέρας μου με επανειλημμένες κλήσεις στα τηλέφωνα των μελών της οικογένειάς μου (συμπεριλαμβανομένης και της ανήλικης κόρης μου) και με άλλες φορτικές ενέργειες. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα