Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για το τρομακτικό δυστύχημα στην Κερατέα με 24χρονο

Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για το τρομακτικό δυστύχημα στην Κερατέα με 24χρονο

Την ίδια στιγμή που τα μέλη της οικογένειας του 24χρονου που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε γκρεμό της Κακιάς Θάλασσας στην περιοχή της Κερατέας προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το άσχημο παιχνίδι που τους επιφύλαξε η μοίρα, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Ο νεαρός που ήταν ένα από αγαπημένα παιδιά της Κερατέας, καθώς ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα κι ήταν συνέχεια πρόσχαρος και διαθέσιμος να προσφέρει στους συνανθρώπους του, βύθισε στη θλίψη ολόκληρη της πόλη της Ανατολικής Αττικής. Φίλοι, συγγενείς και γνωστοί του δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμα αυτό που συνέβη χθες το μεσημέρι.

Μάλιστα από νωρίς σήμερα το πρωί, κόσμος επισκέφτηκε το σπίτι της οικογένειας για να εκφράσει τα συλλυπητήρια του και να συμπαρασταθεί στους γονείς και στον αδερφό του.

Ο 24χρονος είχε σπουδάσει Ναυπηγός Μηχανικός και εργάζονταν σε καφέ – μπαρ της πόλης και σε εταιρεία ενοικιάσεων σκαφών. Αγαπούσε πολύ τη θάλασσα, κάτι άλλωστε που αποδεικνύεται κι από τις φωτογραφίες που είχε αναρτημένες στα προφίλ του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Ένας διερχόμενος οδηγός που κινούνταν στο στενό δρόμο της Κακίας Σκάλας ήταν αυτός που είδε το σκηνικό του τρόμου, με το αυτοκίνητο του 24χρονου να φεύγει από το δρόμο και να πέφτει σε γκρεμό 70 και πλέον μέτρων.

Το ασημί αυτοκίνητο καρφώθηκε σε ένα βράχο, ο οποίος το συγκράτησε και δεν έπεσε στη θάλασσα. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας. Οι άνδρες του πυροσβεστικού σώματος, αφού προσέγγισαν το σημείο κατάφεραν να βγάλουν από το όχημα τον 24χρονο ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις και τον ανέβασαν στο δρόμο. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βούλας, όπου οι γιατροί δυστυχώς διαπίστωσαν το θάνατο του.

Οι αξιωματικοί της Τροχαίας που ανέλαβαν να ρίξουν άπλετο φως στις συνθήκες του δυστυχήματος, τις επόμενες ώρες αναμένεται να να έχουν στη διάθεση τους όλα τα στοιχεία, καθώς θα εξετάζουν τα δεδομένα που από τα “αποτυπώματα” που άφησε το αυτοκίνητο στην άσφαλτο προκειμένου να αποκωδικοποιήσουν τα έως τώρα “μυστικά” που κρύβει η μοιραία πτώση προς τον γκρεμό. Δηλαδή πως κινήθηκε το όχημα στο οδόστρωμα, η ταχύτητα που είχε αναπτυχθεί και εάν ο οδηγός πρόλαβε να φρενάρει πριν το αυτοκίνητο βρεθεί στο γκρεμό.

Την ίδια στιγμή οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 24χρονος είχε φύγει με το αυτοκίνητο από το σπίτι από χθες το πρωί με τους γονείς του να τον αναζητούν, χωρίς όμως να καταφέρουν να τον βρουν. Μάλιστα όσες φορές κι αν τον κάλεσαν στο κινητό του τηλέφωνο, ο Γιώργος δεν ανταποκρίθηκε θετικά σε καμία κλήση.

Το γεγονός αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ανησυχήσουν ακόμα περισσότερο και έτσι απευθύνθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, όπου γνωστοποίησαν ότι δεν μπορούν να εντοπίσουν το γιο τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάλι ο 24χρονος φεύγοντας από το σπίτι του φέρεται να άφησε ένα μήνυμα στους γονείς του, ωστόσο το περιεχόμενο του ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό. “ Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί που δεν είχε δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα. Δεν είχε δείξει να τον απασχολεί κάτι. Δούλευε σε ένα καφε της Κερατέας και όλοι είχαν τα καλύτερα λόγια να πουν για αυτόν. Ήταν από τα πολύ καλά παιδιά και από μια καλή οικογένεια” λέει στο newsit.gr, o αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής, Αθανάσιος Μακροδημήτρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη της οικογένειας του Γιώργου περιμένουν το πόρισμα των αρχών για τα ακριβή αίτια του θανάτου του, ενώ προσανατολίζονται να ζητήσουν κι άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου προκειμένου να δουν αν μίλησε και με ποιον από το πρωί της Πέμπτης όπου κι έφυγε από το σπίτι του.

 

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα