Στο νοσοκομείο ο γιατρός στην Κέρκυρα: Εγώ που τσάκιζα πέτρα να με παίρνουν παράλυτο

Στο νοσοκομείο ο γιατρός στην Κέρκυρα: Εγώ που τσάκιζα πέτρα να με παίρνουν παράλυτο

Να κάνουν όλοι το εμβόλιο λέει ο Σπύρος Σκιαδόπουλος, ο γιατρός στην Κέρκυρα που παρέλυσε στα κάτω άκρα μετά τη 2η δόση στην Τατιάνα Στεφανίδου

Μετά από όσα είπε το πρωί ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος για τα όσα επικαλείται ο γιατρός στην Κέρκυρα και την παράλυσή του στα κάτω άκρα μετά από την δεύτερη δόση του εμβολίου, ο ίδιος ο γιατρός περιέγραψε μέσα από το νοσοκομείο της Κέρκυρας πως νιώθει.
Όπως είπε το πρωί της Δευτέρας στον Apha είχε κάνει την δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό και έπειτα αποχώρησε χωρίς κανένα πρόβλημα για να κάνει τις δουλειές του.
«Το βράδυ ένιωσα μια κακουχία, σαν να είμαι βαριά κρυωμένος, πονούσε το κορμί μου και είχα παράλυση στα πόδια και κάλεσα το ΕΚΑΒ» είπε και συμπλήρωσε «τώρα έχω αίσθηση στα πόδια, αλλά δεν μπορώ να σηκωθώ. Από την μέση και πάνω είμαι μια χαρά. Δεν το περίμενα αυτό, εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Δεν μπορώ να το πιστέψω εγώ που τσάκιζα πέτρα να με παίρνουν παράλυτο. Αλλά έχω δύναμη, δεν μπορώ να δεχτώ ότι καταρρέω. Να βάλουμε δύναμη να συνεχίσουμε. Θα το ξεπεράσουμε και αυτό».

Σύμφωνα πάντα με τον Alpha ο γιατρός της Κέρκυρας είναι ενήμερος για τις καταγγελίες σε βάρος , δηλώνει αγανακτισμένος και προτίθεται να κινηθεί νομικά για συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ δηλώνει πώς θα πάει να καταθέσει στην ΕΔΕ ακόμη και αν χρειαστεί να μεταβεί με ασθενοφόρο.

«Σαν γιατρός τα πιστεύω τα εμβόλια, μόνο έτσι θα αποκτήσουμε την ανοσία, αυτό είναι το σωστό. Και ένα φάρμακο μπορεί να κάνει παρενέργεια. Δεν σημαίνει τίποτα αυτό που έτυχε σε μένα. Ο κόσμος πρέπει να εμβολιαστεί» είπε με έμφαση.

Aναφορικά με τις αιχμές που άφησε εναντίον του ο καθηγητής πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο συγκεκριμένος «διάλεξε να εμβολιάσει εκτός σειράς κάποιους γνωστούς του και έγινε ΕΔΕ» σε βάρος του για το περιστατικό. Όπως είπε ο κ. Βασιλακόπουλος, ο συγκεκριμένος γιατρός πήγε στο νοσοκομείο «γιατί είχε δύσπνοια», αλλά σύμφωνα με τον ίδιο, δεν του βρήκαν κάτι και επέστρεψε στο σπίτι. Έπειτα, πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες που λέει ότι έχει ο καθηγητής Πνευμονολογίας, «είπε «μου κόπηκαν τα πόδια» και δεν είχε τίποτα». Όλα αυτά με τα περί παρενεργειών έγιναν «πριν γίνει η ΕΔΕ».

«Εκτός αν του κόπηκαν τα πόδια για την ΕΔΕ» σημείωσε ο κ. Βασιλακόπουλος και αναφέρθηκε και στον δημοσιογράφο που δημοσιοποίησε τις πληροφορίες ότι νοσηλεύεται με παράλυση ο γιατρός του νοσοκομείου Κέρκυρας: «Ο δημοσιογράφος που τα κοινοποίησε αυτά ήταν ένας από τους εμβολιασθέντες» υπογράμμισε ο καθηγητής.

Απίστευτη εξέλιξη με την υπόθεση του γιατρού στην Κέρκυρα που παρέλυσε από το εμβόλιο

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα