Απίστευτη εξέλιξη με την υπόθεση του γιατρού στην Κέρκυρα που παρέλυσε από το εμβόλιο

Απίστευτη εξέλιξη με την υπόθεση του γιατρού στην Κέρκυρα που παρέλυσε από το εμβόλιο

Εχθές κυκλοφόρησε η είδηση από την Κέρκυρα σύμφωνα με την οποία γιατρός στην Κέρκυρα νοσηλεύεται με παράλυση μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Τα συμπτώματα που δήλωσε ο γιατρός ότι είχε ήταν παράλυση των κάτω άκρων όπως και η νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα πριν λίγες μέρες.

Εχθές μετέδωσε την είδηση τοπικό μέσο της Κέρκυρας, σύμφωνα με το οποίο ο γιατρός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του νησιού .

Η συγκεκριμένη είδηση προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση με τα ΜΜΕ να κάνουν λόγο για «μυστήριο» μιας και λίγες μέρες πριν είχε γίνει γνωστό ότι και μια νοσηλεύτρια είναι στο νοσοκομείο με τα ίδια συμπτώματα.

Σήμερα ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος,έδωσε μια άλλη διάσταση στο θέμα

Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ο οποίος εμφανίστηκε οργισμένος ανέφερε στον «αέρα» ότι ο συγκεκριμένος γιατρός «διάλεξε να εμβολιάσει εκτός σειράς κάποιους γνωστούς του και έγινε ΕΔΕ» σε βάρος του για το περιστατικό.

Όπως είπε ο κ. Βασιλακόπουλος, ο συγκεκριμένος γιατρός πήγε στο νοσοκομείο «γιατί είχε δύσπνοια», αλλά σύμφωνα με τον ίδιο, δεν του βρήκαν κάτι και επέστρεψε στο σπίτι. Έπειτα, πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες που λέει ότι έχει ο καθηγητής Πνευμονολογίας, «είπε “μου κόπηκαν τα πόδια” και δεν είχε τίποτα». Όλα αυτά με τα περί παρενεργειών έγιναν «πριν γίνει η ΕΔΕ».

«Εκτός αν του κόπηκαν τα πόδια για την ΕΔΕ» σημείωσε ο κ. Βασιλακόπουλος και αναφέρθηκε και στον δημοσιογράφο που δημοσιοποίησε τις πληροφορίες ότι νοσηλεύεται με παράλυση ο γιατρός του νοσοκομείου Κέρκυρα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα