Κακοκαιρία: Νεκρός 56χρονος κτηνοτρόφος στο ποιμνιοστάσιο του στο Λασίθι

Κακοκαιρία: Νεκρός 56χρονος κτηνοτρόφος στο ποιμνιοστάσιο του στο Λασίθι

Ένας 56χρονος κτηνοτρόφος έχει εντοπιστεί χωρίς τις αισθήσεις του και είναι νεκρός, πιθανώς από καρδιακή ανακοπή, έξω από το ποιμνιοστάσιό του στο Καμινάκι του Οροπεδίου Λασιθίου,
 Στο σημείο μεταβαίνει το ΕΚΑΒ αλλά και η Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς η πρόσβαση λόγω του χιονιού είναι δύσκολη.

Ο κτηνοτρόφος στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Καμινάκι που βρίσκεται στο οροπεδίου Λασιθίου πήγε να ταΐσει τα ζώα του, ωστόσο, εγκλωβίστηκε από τον χιονιά και φαίνεται πως κατέληξε.

Ο 56χρονος αγρότη ο οποίος βρισκόταν στο ποιμνιοστάσιό του στο Καμινάκι του Οροπεδίου Λασιθίου μαζί με το γιο του και έπεσε νεκρός μπροστά στα μάτια του γιου του.

Στις 9.30 το πρωί ο γιος του 56χρονου ειδοποίησε τις αρχές ότι ο πατέρας του είχε χάσει τις αισθήσεις του, ενώ πήγαινε να ταΐσει τα ζώα του.

Κλιμάκιο της πυροσβεστικής από το Τζερμιάδων πλησίασαν με δύο οχήματα και 5 υπαλλήλους το ποιμνιοστάσιο, το οποίο βρίσκεται σε δύσβατη περιοχή. Οι πυροσβέστες, μάλιστα, χρειάστηκε να καλύψουν μια μεγάλη απόσταση με τα πόδια.

Αυτή τη στιγμή στο σημείο σπεύδουν μηχανήματα προκειμένου να ανοίξουν το δρόμο και να μεταβεί στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τη σορό του άτυχου 56χρονου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα