Χαμόγελο του Παιδιού: Διακομιδή 14χρονης με τρύπα στην καρδιά από την Β. Ελλάδα στην Αθήνα

Χαμόγελο του Παιδιού: Διακομιδή 14χρονης με τρύπα στην καρδιά από την Β. Ελλάδα στην Αθήνα

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα η διακομιδή ενός 14χρoνου κοριτσιού από τη Βόρεια Ελλάδα στην Αθήνα, χάρη στην άμεση κινητοποίηση του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Συγκεκριμένα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε χθες από Νοσοκομείο της Β. Ελλάδας για την επείγουσα ανάγκη να διακομιστεί 14χρονο κορίτσι με τρύπα στην καρδιά σε Νοσοκομείο της Αθήνας, προκειμένου να υποβληθεί σε κρίσιμη χειρουργική επέμβαση.

Στην προσπάθεια αυτή κλήθηκαν να συμμετέχουν και άλλοι φορείς οι οποίοι όμως αδυνατούσαν να ανταποκριθούν. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αμέσως μόλις ενημερώθηκε κινητοποιήθηκε ακαριαία και με τις Κινητές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας Νεογνών και Παιδιών του Οργανισμού (Ασθενοφόρα) και συνοδεία δύο Παιδιάτρων κατάφερε να ξεπεράσει κάθε δυσκολία και εμπόδιο, ώστε να δοθεί άμεση λύση και να πραγματοποιηθεί η διακομιδή, με ασφάλεια,  χωρίς να χαθεί πολύτιμος  χρόνος.

Αυτή τη στιγμή το παιδί βρίσκεται σε Νοσοκομείο της Αθήνας και στα ασφαλή χέρια ομάδας καρδιοχειρουργών.

«Ο Οργανισμός ακόμη μια φορά βρήκε τον τρόπο να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο προκειμένου να δοθεί έγκαιρη λύση στο πρόβλημα της μεταφοράς του παιδιού», αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού» και προσθέτει:

«Η σκέψη και αγάπη όλων μας είναι δίπλα στο κορίτσι μας. Ευχόμαστε από καρδιάς να πάνε όλα κατ’ ευχήν. Εμείς θα είμαστε δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα