Ρόδος: Εμετική ανάρτηση από τον αντιπρόεδρο του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου

Ρόδος: Εμετική ανάρτηση από τον αντιπρόεδρο του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου

Σάλο προκάλεσε η ανάρτηση του αντιπροέδρου του σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων της Ρόδου, Τάσου Ψαρομπά, ο οποίος σε ανάρτησή του, χλευάζει και επιτίθεται με χυδαίες εκφράσεις σε δημοσιογράφο που κατήγγειλε ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από πρώην υπουργό, με αποτέλεσμα εργαζόμενοι και παράγοντες του τουρισμού να ζητούν την παραίτησή του και την παρέμβαση Εισαγγελέα.

Ο ίδιος κατέβασε την εμετική ανάρτηση, και επιχείρησε να δικαιλογηθεί λέγοντας πως «δεν είχε σκοπό να προσβάλει τις γυναίκες αλλά το ΚΚΕ με το οποίο μας χωρίζουν πολλά». Μιλώντας στο protothema.gr, συμπλήρωσε μάλιστα πως η ανάρτηση «ήταν λίγο λάθος».
«Να παραιτηθεί»

Σε ανακοίνωσή τους, μέλη του ΔΣ του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων, επισημαίνουν ότι «Ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, Τάσος Ψαρομπάς, με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, χλευάζει χρησιμοποιώντας κυριολεκτικά εμετικές, αποκρουστικές εκφράσεις, την καταγγελία δημοσιογράφου ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από πρώην υπουργό.

Ιδιαίτερα στο νησί μας, που είχαμε το βιασμό και τη στυγνή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, αλλά και άλλων περιπτώσεων που έχουν καταγγελθεί, είναι ανεπίτρεπτο να εκφράζονται τέτοιες χυδαιότητες από οποιονδήποτε».

Και τονίζουν: «Πολύ περισσότερο όταν εκφράζονται από κάποιον που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί ως μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων τις σκληρά εργαζόμενες γυναίκες που είναι πάνω από το 50% στον κλάδο μας. Ειδικά από τη στιγμή που μέσα στους ίδιους τους χώρους δουλειάς σε ξενοδοχεία και επισιτισμό οι γυναίκες συνάδελφοι έρχονται συνεχώς αντιμέτωπες με τέτοια φαινόμενα.

Το λιγότερο που έχει να κάνει η Διοίκηση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων είναι να καταδικάσει απερίφραστα αυτή τη στάση και να απαιτήσει την παραίτηση του συγκεκριμένου παραίτηση του συγκεκριμένου».
Δείτε την εμετική ανάρτηση

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO