Κλειστά σχολεία την Τρίτη 19 Ιανουαρίου λόγω κακοκαιρίας

Κλειστά σχολεία την Τρίτη 19 Ιανουαρίου λόγω κακοκαιρίας

Κλειστά θα είναι τα σχολεία σε πολλές περιοχές της χώρας λόγω της κακοκαιρίας Λέανδρος. Τα σχολεία σε αρκετές περιοχές της χώρας έμειναν κλειστά αλλά τα μαθήματα έγιναν με τηλεκπαίδευση. Ακολουθεί η λίστα με τα κλειστά σχολεία λόγω του καιρού:

Δήμος Θηβαίων: Κλειστά τα σχολεία 

Λαμβάνοντας υπόψη τις επικρατούσες, δυσμενείς συνθήκες λόγω της χιονόπτωσης και του ισχυρού παγετού, καθώς και των μέτρων που πρέπει να τηρούνται λόγω της πανδημίας και της επικινδυνότητας κατά την πρόσβαση και παραμονή στους σχολικούς χώρους, ο δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά τα δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί την Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021. Ειδικότερα, η απόφαση αφορά:

Τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου Θηβαίων

Τους δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου Θηβαίων

Το Ειδικό Σχολείο (ΕΕΕΕΚ) Λουτουφίου

Δήμος Τρίπολης

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοίνωσε ότι στις 19 Ιανουαρίου οι παιδικοί, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά σχολεία και τα ειδικά σχολεία του Δήμου Τρίπολης θα παραμείνουν κλειστά λόγω χιονόπτωσης και παγετού. Κατόπιν σχετικής πληροφόρησης, από τη διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σας ενημερώνουμε ότι η εξ’ αποστάσεως διδασκαλία στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά σχολεία θα γίνει κανονικά τις μεσημεριανές ώρες.

Καστοριά και Άργος Οριστικό

Σε ολικό παγετό παραμένει η περιφερειακή ενότητα Καστοριάς, με το θερμόμετρο να παραμένει κάτω από το μηδέν όλο το 24ωρο. Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους Δήμους Καστοριάς και Άργους Ορεστικού την Τρίτη 19 Ιανουαρίου.

Γρεβενά

Εξαιτίας των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών (ολικός παγετός) που συνεχίζουν να επικρατούν στην περιοχή μας, με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών, Γιώργου Δασταμάνη, δεν θα λειτουργήσουν την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021 τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής) ενώ ανοιχτοί θα είναι μόνο οι Παιδικοί Σταθμοί για τη διευκόλυνση των εργαζόμενων γονέων.

Δήμος Εορδαίας

Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, του ολικού παγετού και για την ασφάλεια των μαθητών, αύριο Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας, του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Πτολεμαΐδας, του Εργαστήριου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Πτολεμαΐδας, καθώς και των δημοτικών παιδικών σταθμών.

Πτολεμαΐδα

Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, του ολικού παγετού και για την ασφάλεια των μαθητών, την Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Εορδαίας, του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Πτολεμαΐδας, του Εργαστήριου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Πτολεμαΐδας, καθώς και των δημοτικών παιδικών σταθμών, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου.

Δήμος Νεστορίου

Με απόφαση του δημάρχου Νεστορίου Χρήστου Γκοσλιόπουλου όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου θα είναι κλειστές την Τρίτη 19 Ιανουαρίου, λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.

Δήμος Λήμνου

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την αριθ. 18/2021 απόφαση Δημάρχου, και την Τρίτη 19 Ιανουαρίου δεν θα λειτουργήσουν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί και όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Δήμου Λήμνου, λόγω του παγετού και για λόγους ασφάλειας μαθητών και διδασκόντων.

Δήμος Καστοριάς

Με Απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς όλες οι εκπαιδευτικές δομές του Δήμου Καστοριάς (Δημοτικά Σχολεία, Νηπιαγωγεία, Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί), την Τρίτη 19 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστές λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή μας.

Δήμος Μουζακίου

Ο Δήμος Μουζακίου, ανακοινώνει ότι την Τρίτη 19 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν κλειστά τα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία του Δήμου, λόγω του παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή μας. Τα μαθήματα όπως προβλέπεται θα γίνουν μέσω τηλεκπαίδευσης. Οι παιδικοί σταθμοί θα είναι ανοιχτοί και θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα