Οργή και δάκρυα για τη δολοφονία μητέρας τριών παιδιών. Συγκλονίζει ο εν διαστάσει σύζυγός της

Οργή και δάκρυα για τη δολοφονία μητέρας τριών παιδιών. Συγκλονίζει ο εν διαστάσει σύζυγός της

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στα Μεσκλά στα Χανιά, μετά τη δολοφονία της 55χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της το μεσημέρι της Κυριακής. O βασικός ύποπτος για το έγκλημα έχει εξαφανιστεί. Πρόκειται για ένα Νορβηγό με τον οποίο συζούσε.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο Νορβηγός κρύβεται, προκειμένου να μη συλληφθεί, δεν αποκλείουν όμως και το ενδεχόμενο να έβαλε τέλος στη ζωή του, όταν αντιλήφθηκε τι έκανε στην άτυχη γυναίκα. Πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ και δεν αποκλείεται η δολοφονία της 55χρονης να έγινε υπό την επήρειά του.

Το βράδυ της δολοφονίας, το περασμένο Σάββατο (16-01-2021) ο εν διαστάσει σύζυγος της άτυχης γυναίκας, βρισκόταν σε διαρκή επικοινωνία με το ζευγάρι. Στον απόηχο του εγκλήματος μιλάει για τα δραματικά γεγονότα που έγιναν…
«Είναι ντροπή αυτά που έγιναν»

«Όταν με πήρε τηλέφωνο και με ενημέρωσε για τη φασαρία που γινόταν στο σπίτι, μου ζήτησε να την πάρω πίσω. Όμως εγώ δεν είχα πάει ποτέ στο σπίτι που ζούσε. Ήταν 23.00 το βράδυ. Της είπα να πάει να μείνει κάπου αλλού. Μετά έκλεισε το κινητό και στη συνέχεια πήρα τον σύντροφό της. Του είπα να μην της κάνει κακό. “Είναι τρελή” μου απάντησε αλλά κατάλαβα ότι γινόταν μια φασαρία.

Πήρα πολλές φορές εκείνο το βράδυ. Όταν το σήκωσε ξανά μου υποσχέθηκε ότι δεν θα της κάνει κακό. Δεν ήταν η πρώτη φορά. Είχαν γίνει και άλλα επεισόδια. Όπως τον περασμένο Απρίλιο, όταν και πάλι είχαμε καραντίνα λόγω του κορονοϊού”.

Ο εν διαστάσει σύζυγος της άτυχης γυναίκας εμφανίζεται πεπεισμένος πως ο Νορβηγός καταζητούμενος σκότωσε τη μητέρα των δύο παιδιών του. “Είναι ντροπή να συμβαίνουν όλα αυτά” λέει μεταξύ άλλων στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή Τ LIVE στον Alpha, ο εν διαστάσει σύζυγος της μητέρας που δολοφονήθηκε…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα