Εντοπισμός νεκρής γυναίκας, σε σπίτι στην περιοχή Μεσκλά του Δήμου Πλατανιά

Εντοπισμός νεκρής γυναίκας, σε σπίτι στην περιοχή Μεσκλά του Δήμου Πλατανιά

Σε συναγερμό τέθηκαν το μεσημέρι οι αστυνομικές αρχές των Χανίων, μετά τον εντοπισμό νεκρής γυναίκας μέσης ηλικίας μέσα σε σπίτι στην περιοχή των Μεσκλών του Δήμου Πλατανιά.

Σε χτυπήματα από «τέμνον όργανο στην τραχηλική χώρα» αποδίδεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr ο θάνατος της 54χρονης γυναίκας Ελληνικής υπηκοότητας, το άψυχο σώμα της οποίας εντοπίστηκε, μέσα σε μια λίμνη αίματος, σε μεζονέτα συγκροτήματος κατοικιών στην περιοχή Μεσκλά Χανίων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιατροδικαστής επιφυλάχθηκε για το χρόνο θανάτου μέχρι να γίνει η νεκροτομή. Και αυτό γιατί ήταν πολύ χαμηλές οι θερμοκρασίες στο χώρο. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων αναζητούν για κατάθεση έναν Νορβηγό με τον οποίο η γυναίκα συζούσε το τελευταίο διάστημα.

Μαρτυρίες από ενοίκους του συγκροτήματος κατοικιών που διέμενε η 54χρονη, έκαναν λόγο για συχνούς διαπληκτισμούς μεταξύ του ζευγαριού, αλλά και για θέματα με το αλκοόλ που είχε ο Νορβηγός. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο χώρος ήταν αναστατωμένος, βρέθηκαν σπασμένα ποτήρια και εικάζεται ότι υπήρξε καυγάς.

Να σημειωθεί ότι ο ιατροδικαστής έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο ψύχος που επικρατούσε μέσα στο σπίτι -υπό την έννοια ότι το έγκλημα μπορεί να είχε διαπραχθεί και μέρες πριν και το πτώμα να συντηρείτο σε αυτή την κατάσταση λόγω του κρύου. Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει «ήταν σαν ψυγείο το σπίτι», γι' αυτό και πρέπει να διενεργηθεί η νεκροτομή.

http://www.topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα