Μετρό: Αποτροπιασμός για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη – Τα στοιχεία που θα προδώσουν τους δράστες

Μετρό: Αποτροπιασμός για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη – Τα στοιχεία που θα προδώσουν τους δράστες

Σοκάρει ο άγριος ξυλοδαρμός του σταθμάρχη του Μετρό στην αποβάθρα του σταθμού της Ομόνοιας από δυο νεαρούς αρνητές μάσκας.

Μέσα σε μόλις 10 δευτερόλεπτα που διαρκεί το ερασιτεχνικό βίντεο ντοκουμέντο που κυκλοφόρησε, οι δυο νεαροί έχουν καταγραφεί να κλωτσούν με μανία στο σώμα και στο κεφάλι τον πεσμένο άνδρα.

Με γροθιές στο πρόσωπο συνεχίζουν να τον ξυλοκοπούν πάρα το γεγονός ότι δεν μπορεί πλέον να αμυνθεί.

Το κεφάλι του σταθμάρχη χτυπά με δυνατή στα μάρμαρα με τους δυο νεαρούς να αδιαφορούν πως μπορούν ακόμη και να τον σκοτώσουν

Το σοκαριστικό βίντεο αποτυπώνει την αγριότητα της επίθεσης ενώ ο εργαζόμενος του Μετρό μετά τον ξυλοδαρμό του έμεινε αναίσθητος στην αποβάθρα.

Με ασθενοφόρο διακομίστηκε στον Ερυθρό Σταυρό οπού διαπιστώθηκε ότι φέρει κατάγματα στην μύτη, στην γνάθο και στα πλευρά.

Η σύλληψη των δυο δραστών αποτελεί προτεραιότητα για την ΕΛΑΣ, όπως φαίνεται και από την οργισμένη ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Οι δυο νεαροί διέφυγαν από το σημείο όμως όλες οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί.

Ο εργαζόμενος του Μετρό πηρέ εξιτήριο από το νοσοκομείο και τις επομενες ήμερες αναμένεται να δώσει την πρώτη του κατάθεση στις αρχές.

Τα στοιχεία που θα προδώσουν τους δράστες

Η ταυτοποίηση κι ίσως η σύλληψη των δύο νεαρών «αρνητών της μάσκας» οι οποίοι επί 20 τουλάχιστον δευτερόλεπτα ξυλοκόπησαν άγρια και τραυμάτισαν σοβαρά εργαζομένο – ελεγκτή της της ΣΤΑΣΥ το μεσημέρι της Τετάρτης στο σταθμό της Ομόνοιας είναι θέμα ωρών.

Δεν αποκλείεται το γεγονός οι  ανήλικοι να ανήκουν σε κάποια ομάδα που προχωρά σε επιθέσεις στη δυτική Αττική.

Αυτό ακριβώς το γεγονός ότι δεν φορούσαν μάσκα θα υποβοηθήσει στον εντοπισμό τους μέσω του δικτύου καμερών, ενώ επιχειρείται να αντληθούν αποτυπώματα από το βαγόνι που κάθονταν, με το δεδομένο ότι δεν φορούσαν γάντια.

Δίνεται η αρχική εικόνα ότι πρέπει να έχουν εισέλθει στον εν λόγω συρμό που εκτελούσε το δρομολόγιο «Ανθούπολη – Ομόνοια – Ελληνικό» από τους πρώτους σταθμούς (Ανθούπολη, Περιστερι, Αγιοι Ανάργυροι) κι επιχειρείται να αντληθεί περαιτέρω υλικό από περιφερειακές κάμερες εντός κι εκτός του δικτύου του Μετρό κατά τη στιγμή της εισόδου τους στο σταθμό.

Όπως και της φυγής τους από εκείνο της Ομόνοιας μετά τα κτυπήματα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα