Μήνυμα χαράς και ελπίδας για τη μικρή Νάγια από τη Νάξο

Για την επέμβαση που έπρεπε να κάνει η μικρή Νάγια από τη Νάξο, προκειμένου να γίνει εμφύτευση ενός κοχλιακού εμφυτεύματος, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» η μητέρα του μικρού κοριτσιού, Δέσποινα Γκοβάτσιου Χωριανοπούλου.

Όπως τόνισε, η επέμβαση πήγε καλά και η μικρή Νάγια αναρρώνει από το χειρουργείο. «Δόξα τω Θεώ, πήγε μια χαρά και θα είναι ακόμα καλύτερα όταν το κοχλιακό ενεργοποιηθεί και θα ακούει και από τα δύο της αυτάκια» είπε η μητέρα του μικρού κοριτσιού.

Η κυρία Γκοβάτσιου Χωριανοπούλου ευχαρίστησε τους γιατρούς και το νοσοκομείο που βοήθησαν να γίνει η επέμβαση της Νάγιας, ενώ σημείωσε πως το επόμενο βήμα είναι να γίνει η ενεργοποίηση του κοχλιακού στο επόμενο 20ήμερο.

«Όταν ενεργοποιηθεί, θα πρέπει σταδιακά να αυξάνεται η ένταση, καθώς το συγκεκριμένο νεύρο είναι απενεργοποιημένο» πρόσθεσε η μητέρα της Νάγιας, η οποία αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που έγινε από το κράτος για να αλλάξει η νομοθεσία και να μπορούν να γίνονται οι αντίστοιχες επεμβάσεις και από ιδιωτικά νοσοκομεία. «Χρειαζόταν μια υπογραφή και ευχαριστούμε τον υπουργό που το έκανε» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα