Βίντεο ντοκουμέντο οι τελευταίες στιγμές του 42χρονου επιχειρηματία πριν γίνει το φονικό στη Καβάλα

Βίντεο ντοκουμέντο οι τελευταίες στιγμές του 42χρονου επιχειρηματία πριν γίνει το φονικό στη Καβάλα

Βίντεο ντοκουμέντο όπου καταγράφονται οι τελευταίες στιγμές του άτυχου επιχειρηματία, λίγο πριν δολοφονηθεί στο Οφρύνιο Καβάλας, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στις εικόνες που μετέδωσε ο Alpha, από κάμερα κλειστού κυκλώματος, διακρίνεται ο 42χρονος ηλεκτρολόγος να βρίσκεται σε κατάστημα, απ' όπου αγόρασε τα υλικά που χρειαζόταν, προκειμένου να κάνει την ανακαίνιση του σπιτιού, όπου εργαζόταν. Στο βίντεο διακρίνεται να συνομιλεί με τους υπαλλήλους του μαγαζιού και να πληρώνει με κάρτα τα υλικά, πριν τα φορτώσει στο αυτοκίνητό του για να μεταβεί στο σπίτι. Λίγο αργότερα, θα έπεφτε νεκρός από το χτύπημα του 47χρονου δράστη ο οποίος ομολόγησε το έγκλημα. Όπως είχε πει στους αστυνομικούς όταν συνελήφθη, θόλωσε και χτύπησε πισώπλατα τον επιχειρηματία με μία αξίνα, που κρατούσε.

Σημειώνεται πως ο καθ' ομολογίαν δράστης κρίθηκε σήμερα προφυλακιστέος για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο. Κατά την πολύωρη κατάθεσή του, δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του και υποστήριξε πως όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια συμπλοκής, όταν ανακάλυψε ότι το θύμα έπαιρνε εργαλεία από την αποθήκη του. Είχε πρόθεση να τον πάει στο νοσοκομείο όταν όμως διαπίστωσε ότι ήταν νεκρός θόλωσε και πήγε να κρύψει το πτώμα. Γύρισε στο σπίτι του με τα πόδια και κλείστηκε για μέρες χωρίς να δει κανέναν.

Η μητέρα του, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, δεν συμμετείχε στο έγκλημα, νόμιζε ότι ο γιος της θα πάει το θύμα στο νοσοκομείο. Όπως είπε, δεν μίλησε μετά γιατί την απειλούσε με τη ζωή της. «θα προτιμούσε», είπε στον δικηγόρο της, «να ήταν αυτή στη θέση του θύματος ή της μάνας του». Η μητέρα αφέθηκε ελεύθερη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα