Επίθεση με βιτριόλι: Τέσσερα πρόσωπα στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ.

Επίθεση με βιτριόλι: Τέσσερα πρόσωπα στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τις έρευνες των αρχών γύρω από την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της 35χρονης Ιωάννας έξω από την εργασία της στην Καλλιθέα τον περασμένο Μάρτιο. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μετέδωσε το Mega τα ηλεκτρονικά μέσα της κατηγορούμενης οδήγησαν τους αξιωματικούς της ασφάλειας σε τέσσερα πρόσωπα «κλειδιά».

Η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση και ακόμα δεν έχει απολογηθεί, διατηρώντας το δικαίωμα στη σιωπή, φέρεται να είχε διασυνδέσεις, μέσω ίντερνετ, με τέσσερα πρόσωπα από τον Πειραιά και το Κορωπί, μία γυναίκα κι τρεις άνδρες. 

Οι αρχές επικεντρώνονται σε έναν 33χρονο ιδιοκτήτη καφέ. Ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να είχε σχέση με την 35χρονη στο παρελθόν και να επικοινώνησε μαζί του λίγο μετά την επίθεση.  

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η αστυνομία πραγματοποίησε τον τελευταίο καιρό τέσσερις κατ’ οίκον έρευνες σε ισάριθμα πρόσωπα που πιθανόν να συνεργάστηκαν με την 35χρονη. 

Αυτό που αναζητούσαν ήταν στοιχεία που να τους συνέδεαν με την επίθεση εναντίον της Ιωάννας. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο δικηγόρος του θύματος, Απόστολος Λύτρας επιβεβαίωσε πως έχει και ο ίδιος πληροφορίες πως ελάχιστα λεπτά μετά την επίθεση η 35χρονη είχε επικοινωνία με ένα συγκεκριμένο άτομο. 

Οι αρχές έχουν προχωρήσει στην άρση απορρήτου των επικοινωνιών των τεσσάρων προσώπων και αναζητείται αν η 35χρονη είχε συνεργούς. 

Αναπάντητο πάντως παραμένει το ερώτημα πώς κατάφερε να αποκτήσει το βιτριόλι η κατηγορούμενη. 

Όσον αφορά στην κατάσταση της Ιωάννας, ο κ. Λύτρας είπε πως δεν υπάρχει κάποια βελτίωση στην υγεία της και πως η ψυχολογία της είναι αρκετά επιβαρυμένη. 

Υπενθυμίζεται ότι η 35χρονη Ιωάννα δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, πηγαίνοντας στη δουλειά της. Μετά από επίμονες έρευνες η αστυνομία κατέληξε στην κατηγορούμενη, η οποία φέρεται να είχε εμμονή με την Ιωάννα, πιστεύοντας πως την βλέπει ερωτικά ο άνδρας με τον οποίον ήταν ερωτευμένη. 

Η 35χρονη συνελήφθη και είναι προφυλακισμένη στις φυλακές Ελαιών, ωστόσο δεν έχει απολογηθεί και δεν έχει πει τίποτα για όσα κατηγορείται ότι έχει κάνει. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα