Απίστευτη καταγγελία: Εργαζόμενοι με κορονοϊό επέστρεψαν στο Νοσοκομείο Βόλου

Απίστευτη καταγγελία: Εργαζόμενοι με κορονοϊό επέστρεψαν στο Νοσοκομείο Βόλου

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βόλου, Ντίνος Μηνδρινός αναφορικά με εργαζόμενους που έχουν βρεθεί θετικοί στον κοροναϊό.

Όπως ανέφερε ο ίδιος υπάρχουν περιπτώσεις εργαζομένων που επιστρέφουν στο νοσοκομείο παρόλο που έχουν διαγνωστεί θετικοί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Εργαζόμενοι με θετικό τεστ επέστρεψαν για εργασία στο Νοσοκομείο του Βόλου. Είναι παράλογο, εξοργιστικό και επικίνδυνο να επιστρέφουν επαγγελματίες υγείας θετικοί τον κορωνοϊό μέσα στο Νοσοκομείο.

Κανένας εργαζόμενος που έχει νοσήσει από τον COVID-19 δεν επιστρέφει στην εργασία του χωρίς ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΕΣΤ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ : να γίνει ότι γίνεται σε δεκάδες άλλα Νοσοκομεία στην Ελλάδα. Να αναρρώσουμε πλήρως, κάνουμε τα αναγκαία τεστ, να είμαστε αρνητικοί και μετά να επιστρέψουμε στην εργασία μας.

Εμείς οι επαγγελματίες υγείας που στηρίζουμε το σύστημα υγείας για πολλά χρόνια, με άθλιες εργασιακές συνθήκες για να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας το αγαθό της υγείας με κίνδυνο την υγεία την δική μας και των οικογενειών μας, δεν θα γίνουμε η αιτία της απόλυτης διασποράς του ιού, μέσα και έξω από το Νοσοκομείο.

Αν ο ΕΟΔΥ και οι παράλογες οδηγίες του έχουν σκοπό να μας εξοντώσουν και να μας κάνουν κινούμενες βόμβες και το Νοσοκομείο μας ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ COVID, τους κάνουμε γνωστό ότι δεν συναινούμε σε αυτό. Όπως σε παλιότερες οδηγίες που μας έλεγαν ότι δεν χρειαζόμαστε ειδικές μάσκες FFP2 Ή FFP3 αντιδράσαμε και απαιτήσαμε την σωστή προφύλαξή μας, έτσι και τώρα όλοι μαζί θα απαιτήσουμε την προστασία της ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ, την προστασία της ΖΩΗΣ ΜΑΣ, την προστασία της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΝΙΚΉΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΌ, να συνέλθουμε από σοκ και την μάχη που δώσαμε και δίνουμε ακόμα. Έχουμε μετατρέψει τα σπίτια μας σε κλινικές με κλειστά δωμάτια για να μην μεταδώσουμε τον ιό σε όλη την οικογένειά μας. Ορισμένοι είμαστε σε πλήρη απομόνωση σε τέσσερις τοίχους. Δυστυχώς πολλοί συνάδελφοι κόλλησαν και τα άλλα μέλη των οικογενειών τους. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Για τους τουρίστες υπήρχαν ξενοδοχεία Καραντίνας, μόνο για αυτούς υπήρχε η μέριμνα του κράτους;

Για να μπορέσουμε να σταθούμε δίπλα στους συναδέλφους μας και να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας, χρειαζόμαστε χρόνο.

Χρόνο ανάρρωσης.

Καταλαβαίνουμε και κατανοούμε την πίεση που δέχεται το δημόσιο σύστημα Υγείας και ότι το προσωπικό δεν επαρκεί. Εμείς πριν την πανδημία φωνάζαμε για αυτό, πόσο μάλλον τώρα, που νοσούν αρκετοί συνάδελφοι.

Αν επιστρέψουμε πίσω θετικοί θα μεταδοθεί ο ιός και θα κολλήσουμε τους συναδέλφους μας και τους ασθενείς που δεν έχουν κορωνοιό.

Η κατάσταση απαιτεί σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΜΟΝΟΥΣ …

ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΑΠΡΟΣΤΆΤΕΥΤΟΥΣ..

ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΛΙΓΟΥΣ …

ΘΑ ΜΕΤΡΗΘΟΎΜΕ ΑΡΓΌΤΕΡΑ …. »

thestival

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα