Θλίψη για τον θάνατο του 39χρονου DJ - Έδωσε μάχη με τον κορονοϊό για τρεις εβδομάδες

Θλίψη για τον θάνατο του 39χρονου DJ - Έδωσε μάχη με τον κορονοϊό για τρεις εβδομάδες

Έχασε τη μάχη για τη ζωή αφού πολέμησε τρεις εβδομάδες τον κορονοϊό μέσα από την Εντατική του "Γ. Γεννηματάς", ο 39χρονος Δημήτρης Μαχαίρας, γνωστός DJ υπό το όνομα Decibel. Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη σε φίλους, συγγενείς και στον χώρο της μουσικής.

"Ένας πολύ καλός DJ και ένα καταπληκτικό παιδί, ένα παιδί που αγαπούσαν όλοι" αναφέρει ο Στράτος Καββαδάς μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και προσθέτει: "Όταν φεύγει τόσο νωρίς ένα τέτοιο παιδί είναι ένα σοκ για όλους, ιδίως για τους δικούς του ανθρώπους".

Ο Δημήτρης Μεσούλας, φίλος και συνεργάτης είπε στον ΑΝΤ1: "Ο Δημήτρης ήταν ένα εξαιρετικό παιδί, δεν ήταν απλώς συνεργάτης, ήταν και πολύ καλός φίλος. Επειδή είχε και νεογέννητο παιδί κι άλλο ένα παιδί πρόσεχε πάρα πολύ. Ήταν ένα παιδί που τον έβλεπες συνέχεια με τη μάσκα του και μας είχε κάνει κι εμάς πολλή εντύπωση .Είχαμε καθημερινή επικοινωνία σχεδόν έως την τελευταία ημέρα που μου είπε ότι θα πάει στο νοσοκομείο γιατί δεν μπορούσε να αναπνεύσει πολύ καλά και μετά έμαθα από τη γυναίκα του ότι μπήκε στην Εντατική". Η γυναίκα του τρίτες μέρες πριν είχε ζητήσει με ανάρτησή της στο faceboojk να προσευχηθούν στον άγιο Δημήτριο για να βοηθήσει τον άνδρα της,

Γιάννης Κότσιρας: Το μήνυμά του μετά τον θάνατο του γνωστού dj από κορονοϊό

Αντικαπνιστής και χωρίς προβλήματα υγείας

Φίλοι και συνεργάτες του μιλούν στο OPEN TV για τον αδικοχαμένο Dj και σημειώνουν πως επρόκειτο για έναν οικογενειάρχη που ήταν αντικαπνιστής, δεν είχε υποκείμενα νοσήματα και τηρούσε όλα τα μέτρα προστασίας από την Covid. «Μου ανέφερε ότι είχε δύσπνοια και ότι έκανε τεχνητές αναπνοές. Αυτό ήταν την τρίτη ημέρα που είχε κορονοϊό. Μου είχε πει "νιώθω ότι θα πεθάνω"», αναφέρει ο Αυγουστίνος, φίλος του Δημήτρη Μπέλλου. 

Η επιδείνωση του μουσικού παραγωγού ήταν ραγδαία. Διακομίστηκε εσπευσμένα στο «Γεώργιος Γεννηματάς» όπου και διασωληνώθηκε σχεδόν αμέσως. «Μπήκε στη ΜΕΘ και δεν μπορούσαν να τον ξυπνήσουν», σημειώνει ο Δημήτρης Μαχαίρας, συνεργάτης του 39χρονου. «Με την Ιωάννα (σύζυγο του εκλιπόντος) μίλησα το πρωί, πριν πεθάνει. Είχαν ματώσει τα πνευμόνια του και δεν έδιναν ελπίδες οι γιατροί χθες το πρωί», περιγράφει ο φίλος του Dj. 

Ένας άλλος φίλος του Δημήτρη, Dj και ο ίδιος, παραδέχεται πως μετά τον θάνατο του φίλου του είδε τον κορονοϊό με άλλο μάτι. «Πριν καιρό έλεγα πως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Όταν όμως σου χτυπήσει την πόρτα όλο αυτό, τότε αρχίζεις και καταλαβαίνεις κάποια πράγματα». Τραγική ειρωνεία για τον άτυχο Dj είναι πως φορούσε μάσκα ακόμη κι όταν εργαζόταν και προσπαθούσε να πείσει τους γύρω του ότι μπορεί να κινδυνεύσει κι ο πιο νέος, ο πιο υγιής. 

Πώς κόλλησε κορονοϊό

Πώς, όμως, βρέθηκε σε αυτήν την τραγική θέση ο γνωστός Dj που ήταν τόσο αγαπητός στη πόλη του Πειραιά, είναι κάτι που εξοργίζει τους κοντινούς του ανθρώπους και φίλους.
 
Ο Δημήτρης Μπέλλος εργαζόταν σε ένα κατάστημα εστίασης που εκτός από εκείνον κόλλησαν τουλάχιστον αλλά δέκα άτομα και μάλιστα μετά από ένα live του τραγουδιστή που επίσης είχε βρεθεί και εκείνος θετικός στον κορονοϊό. Μάλιστα, το κατάστημα που εργαζόταν είχε κλείσει για λίγες ημέρες, λόγω των πολλών κρουσμάτων.
 
Στις 19 Οκτωβρίου, ο Δημήτρης Μπέλλος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, έχοντας βαριά δύσπνοια, και μάλιστα οι μετρήσεις του οξυγόνου του άγγιζαν μετά βίας το 89% της φυσιολογικής οξυγόνωσης. Οι γιατροί από τον ΕΟΔΥ και ο προσωπικός του γιατρός του, αρχικά του συνέστησαν να παραμείνει σπίτι τις πρώτες ημέρες, ενώ θετική στον κορονοϊό ήταν και η σύζυγος του.
 
Οι φίλοι του μιλάνε για ένα παιδί με χιούμορ και πάντα με διάθεση να βοηθάει τους γύρω του. Μάλιστα, πολλοί συνάδελφοι του λένε πως πάντα τους στήριζε και πάντα προσπαθούσε να βρει δουλειά σε άλλους dj που είχαν ανάγκη, σε καταστήματα εστίασης.
 
Τις τελευταίες ημέρες προτού νοσήσει ήταν πολύ χαρούμενος με τον ερχομό του νέου παιδιού στις 28 Σεπτέμβρη.
 
Ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις
 
Ο θάνατος του Δημήτρη Μπέλλου από κορονοϊό, σε ηλικία μόλις 39 ετών και χωρίς υποκείμενα νοσήματα, πέρα από το σοκ που έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο, έρχεται να επιβεβαιώσει και όλα όσα αναφέρουν καθημερινά οι επιστήμονες, ειδικότερα στη διάρκεια του δεύτερου κύματος της πανδημίας: Δεν υπάρχουν διακρίσεις στον κορονοϊό και πλέον οι νεότεροι σε ηλικία είναι αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο.
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα