Αλεξία Εβερτ - Αντιδήμαρχος Δήμου Αθηναίων: Τρωκτικά, κατσαρίδες οι διαδηλωτές

Αλεξία Εβερτ - Αντιδήμαρχος Δήμου Αθηναίων: Τρωκτικά, κατσαρίδες οι διαδηλωτές

Τρωκτικά και κατσαρίδες χαρακτήρισε τους διαδηλωτές του ΚΚΕ η αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων Αλεξία Εβερτ, κόρη του πρώην δημάρχου της Αθήνας Μιλτιάδη Εβερτ. Η κ. Εβερτ σχολίασε μία ανάρτηση της δημοσιογράφου Πέπης Ραγκούση στο facebook, στην οποία είχε φωτογραφία των διαδηλωτών του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος χθες κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής λίγα μέτρα από την αμερικανική πρεσβεία, και την οποία συνόδευε με το σχόλιο «Τριάντα χρόνια εκτός πραγματικότητας, τώρα και εκτός κοινωνίας».

Η κ. Εβερτ, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων σχολίασε την ανάρτηση της κ. Ραγκούση αναφέροντας χαρακτηριστικά «Πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε με κατσαρίδες και τρωκτικά. Έτσι ήταν, έτσι είναι, έτσι θα ναι!».

Οπως γίνεται εύκολα κατανοητό υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις με πολλούς από τους ακόλουθους της κ. Ραγκούση να επιτίθενται στην κ. Εβερτ ζητώντας της εξηγήσεις για το σχόλιο και παράλληλα ζητώντας της να ανακαλέσει, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετοί λεκτικοί διαξιφισμοί κάτω από την ανάρτηση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα