Αγία Βαρβάρα: Δε σκότωσα εγώ την 50χρονη - Νέα στοιχεία για το στυγερό έγκλημα

Αγία Βαρβάρα: Δε σκότωσα εγώ την 50χρονη - Νέα στοιχεία για το στυγερό έγκλημα

Λίγο μετά τις 09:00, φορώντας την ειδική μπλε φόρμα για τον κορωνοϊό έφτασε σήμερα στα δικαστήρια ο 16χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι εκείνος, ο οποίος σκότωσε την 50χρονη μέσα στο σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα.

Η κόρη της ισχυρίστηκε ότι την ώρα της δολοφονίας άκουγε αμέτοχη ό,τι συνέβαινε, ενώ ο 17χρονος φίλος της υποστήριξε πως κρατούσε ένα μαξιλάρι στο κεφάλι του θύματος για να μην ακούγεται. Και οι δύο έδειξαν τον 16χρονο που παραδόθηκε, χθες, στις αρχές ως φυσικό αυτουργό του άγριου φονικού. 

Αρνείται ότι τη σκότωσε ο 16χρονος

Ο νεαρός αρνείται κάθε συμμετοχή στη δολοφονία της γυναίκας. Ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο. Το μόνο που είπε στον ανακριτή, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είναι ότι δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τον θάνατο της 50χρονης, όπως του προσάπτουν οι συγκατηγορούμενοί του. 

Υποστήριξε ότι δέχθηκε ένα μήνυμα σε social media από τον 17χρονο Ρουμάνο, ο οποίος του ζητούσε να πάει από το σπίτι στην Αγία Βαρβάρα για να τον βοηθήσει σε μια δουλειά. Όταν έφτασε εκεί, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του, βρήκε τη γυναίκα νεκρή. 

«Προσπαθήσαμε να απομακρύνουμε το πτώμα»

Βοήθησε τους φίλους του να απομακρύνουν τη γυναίκα, δεν τα κατάφεραν κι έφυγαν και οι τρεις για τις Σέρρες. Φτάνοντας εκεί και συγκεκριμένα στο ΚΤΕΛ, ο 16χρονος κατάλαβε ότι τα πράγματα είχαν δυσκολέψει και τηλεφώνησε στους γονείς του, ζητώντας τους να μισθώσουν ένα ταξί για να επιστρέψει στο σπίτι τους. 

Όταν επέστρεψε είπε στους γονείς του ότι έχει μια εμπλοκή στη δολοφονία της 50χρονης, όμως δεν ήταν αυτός που της κατάφερε 70 μαχαιριές στον λαιμό και στο πρόσωπο. 

Τους διαβεβαίωσε ότι η αλήθεια θα λάμψει και κατόπιν και δικής τους παρότρυνσης πήγε στο αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου, όπου παραδόθηκε. 

Η σήμανση είναι αυτή που θα επιβεβαιώσει ή θα διαψεύσει τους ισχυρισμούς του 16χρονου. Το σίγουρο είναι ότι στο σημείο της δολοφονίας έχουν βρεθεί το πελματικό αποτύπωμα της 15χρονης, καθώς και γενετικό υλικό του 17χρονου και του 16χρονου. Έχει βρεθεί, επίσης, κηλίδα αίματος του ενός από τους τρεις κατηγορουμένους στη λαβή του στιλέτου με το οποίο δολοφονήθηκε η γυναίκα. 

Η αστυνομία αναζητά πλέον πόσοι και ποιοι βρίσκονταν στο διαμέρισμα της Αγίας Βαρβάρας και ποιος ή ποιοι μαχαίρωσαν το θύμα. 

Οι γονείς του 16χρονου, ο οποίος είναι υιοθετημένος, βρίσκονται στο πλευρό του, ενώ εκτιμάται πως το αγόρι ζήτησε να απολογηθεί αύριο και όχι την Πέμπτη μαζί με τους υπόλοιπους, ώστε να προλάβει τα όσα θα πουν εκείνοι κατά την απολογία τους. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα