Τραυματισμός φοιτητή τη ΔΑΠ από λαβή όπλου;

Επεισόδια εις βάρος φοιτητών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης καταγγέλλει η προσκείμενη στη ΝΔ φοιτητική παράταξη

Όπως ισχυρίζεται η ΔΑΠ σε ανακοίνωσή της,  μέλη της ΠΑΣΠ εισέβαλαν στο χώρο της Σχολής Θετικών Επιστημών και επιτέθηκαν σε μέλη της με τη συνοδεία «εξωπανεπιστημιακών», ένας από τους οποίους επιτέθηκε και τραυμάτισε στο κεφάλι με τη λαβή περιστρόφου όπλου, μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο!

«Είναι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά χρονικά, φοιτητική παράταξη (;) να χρησιμοποιεί οπλισμό και μαφιόζικες τακτικές προκειμένου να επιβάλει την άποψη της στο χώρο των Πανεπιστημίων» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΔΑΠ.

Ο πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. επίσης, κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, με αφορμή τα σημερινά επεισόδια στο ΑΠΘ δήλωσε ότι «σε αυτούς, λοιπόν, που προσπαθούν να συκοφαντήσουν το φοιτητικό κίνημα, εμείς απαντάμε με τα δικά μας “δημοκρατικά” όπλα, τις ιδέες, τις προτάσεις και τους αγώνες μας» και καλεί όλους τους νέους, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, «να συμπορευτούμε, ώστε να αποτελέσουμε την ελπίδα σε αυτές τις δύσκολες ώρες για τη χώρα».

Ανακοίνωσε ακόμα ότι απέστειλε επιστολή προς τον πρωθυπουργό κ. Παπανδρέου στην οποία απαριθμεί τις επιθέσεις από μέλη της ΠΑΣΠ  εναντίον φοιτητών της ΔΑΠ και ζητά την παρέμβασή του «προκειμένου να επέλθει η λογική και η σύνεση στα μέλη της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και της ΠΑΣΠ, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα στο χώρο των Πανεπιστημίων, σε μια δύσκολη περίοδο για το λαό και τη χώρα».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα