Άγρια δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα - Έδεσαν, βασάνισαν και σκότωσαν 50χρονη

Άγρια δολοφονημένη βρέθηκε μία 50χρονη γυναίκα στο υπνοδωμάτιό της, στην Αγία Βαρβάρα,το πρωί του Σαββάτου.

Νεκρή, δεμένη πισθάγκωνα και με εμφανή τραύματα από μαχαίρι στο πρόσωπο και τον λαιμό, βρέθηκε από συγγενικό της πρόσωπο στο σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα το βράδυ της Παρασκευής (06.11.2020) μια 50χρονη γυναίκα.

Ήδη τις έρευνες για το άγριο έγκλημα έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής και συγκεκριμένα το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, καθώς το σπίτι έφερε ίχνη έρευνας, χωρίς όμως να υπάρχουν ενδείξεις διάρρηξης στην πόρτα του διαμερίσματος.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, αναζήτησαν στενό ανήλικο συγγενικό πρόσωπο πρώτου βαθμού, που διέμενε μαζί με την άτυχη 50χρονη γυναίκα, προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση. Τα ίχνη του συγκεκριμένου προσώπου έχουν χαθεί από χθες το βράδυ, όταν άλλο συγγενικό πρόσωπο του θύματος, αναζήτησε την άτυχη γυναίκα, καθώς είχε ανησυχήσει από την έλλειψη επικοινωνίας που είχαν τις τελευταίες ημέρες.

Το γεγονός αυτό, ο άνθρωπος που βρήκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας, το ανέφερε από την πρώτη στιγμή στους Αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του ανήλικου συγγενικού προσώπου του θύματος.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε στο σαλόνι του σπιτιού μέσα σε… λίμνη αίματος. Όπως διαπιστώθηκε, τόσο από τους Αστυνομικούς, όσο και από τον ιατροδικαστή που έσπευσε στο σημείο, η άτυχη γυναίκα ήταν δεμένη πισθάγκωνα, ενώ και τα πόδια της ήταν δεμένα με μια ζώνη.

Όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, το θύμα έφερε πολλαπλές μαχαιριές στο λαιμό και το πρόσωπο.

 

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα