Δράμα: Έβαλα το μαξιλάρι πάνω στο κεφάλι της μητέρας μου και τη σκότωσα, λέει ο μητροκτόνος

Δράμα: Έβαλα το μαξιλάρι πάνω στο κεφάλι της μητέρας μου και τη σκότωσα, λέει ο μητροκτόνος

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες από την προανακριτική κατάθεση του άνδρα ο οποίος δολοφόνησε τη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους στη Δράμα και στη συνέχεια κάλεσε το 100 λέγοντας πως ο ίδιος και η άτυχη γυναίκα είχαν πέσει θύματα ληστών!

Όλα έγιναν χθες όταν ο καθ’ομολογία δράστης κάλεσε την αστυνομία και είπε σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr: «Έχω πέσει θύμα ληστείας. Κι εγώ και η μητέρα μου στο σπίτι μας. Οι δράστες προκάλεσαν ασφυξία στη μητέρα μου. Με τραυμάτισαν με μαχαίρι».

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας έφτασαν στο σημείο και διαπίστωσαν πως δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης. Ο χώρος ήταν αναστατωμένος. Ο δράστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από όπου πήρε γρήγορα εξιτήριο καθώς δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Τότε οι αστυνομικοί κατάλαβαν πως κάτι δεν πάει καλά. «Μπήκαν τρεις δράστες. Με ρώτησαν που είναι τα λεφτά. Με τον έναν δράστη πήγα στο δωμάτιο και το έψαξαν. Μόλις γύρισα την είδα χωρίς τις αισθήσεις της και ένα μαξιλάρι», είπε αρχικά στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Δράμας, οι οποίοι ήξεραν από την πρώτη στιγμή πως υπάρχουν πράγματα τα οποία «κρύβει». Όταν τον ρώτησαν ξανά φέρεται να τους έδωσε διαφορετική εκδοχή: «Με το που γύρισα στο σαλόνι οι ληστές την πίεζαν με το μαξιλάρι».

Οι αστυνομικοί του είπαν πως πέφτει σε αντιφάσεις και ότι πρέπει να πει την αλήθεια για να «ησυχάσει η ψυχή της μητέρας του». Τότε εκείνος είπε στους αστυνομικούς: «Δεν άντεχα άλλο. Η μητέρα μου είχε σοβαρά προβλήματα υγείας. Ήμουν υπό την επήρεια χαπιών. Έβαλα το μαξιλάρι επάνω στη μητέρα μου. Μετά ήθελα να δημιουργήσω ένα σκηνικό ληστείας και αυτοτραυματίστηκα με μαχαίρι για να το παρουσιάσω σαν ληστεία!».

Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος υπέδειξε στους αστυνομικούς το μαξιλάρι το οποίο χρησιμοποίησε για να προκαλέσει ασφυξία στη μητέρα του αλλά και το μαχαίρι με το οποίο αυτοτραυματίστηκε ελαφρά προκειμένου να «φτιάξει» την ιστορία της ληστείας και να μην πέσουν οι υποψίες πάνω του.

Tο χρονικό της υπόθεσης…

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις δέκα το βράδυ της Τετάρτης στην πόλη της Δράμας, όταν ένας 51χρονος δολοφόνησε τη μητέρα του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τραγικό συμβάν συνέβη έπειτα από έντονο διαπληκτισμό μητέρας και γιου. Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει τον 51χρονο, ο οποίος κατά πληροφορίες έπνιξε τη μητέρα του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 51χρονος αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα