Θρίλερ στα Χανιά: Νεκρός σε βαλίτσα εντοπίστηκε ο σύντροφος της στραγγαλισμένης 79χρονης

Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση του 82χρονου άνδρα, που βρέθηκε νεκρός μέσα σε σπίτι στα Χανιά. Ο ηλικιωμένος ήταν σύντροφος της 79χρονης γυναίκας στο Πασακάκι, που είχε στραγγαλιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών ΜΜΕ, ο 82χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε σπίτι, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στην κατοικία όπου είχε εντοπιστεί νεκρή και η σύντροφός του. Μάλιστα, το πτώμα του ηλικιωμένου βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα... Το σπίτι όπου εντοπίστηκε νεκρός ανήκε στην άτυχη 79χρονη.

Σημειώνεται πως τον 82χρονο αναζητούσαν οι Αρχές και για την εξαφάνισή του είχε εκδοθεί και Silver Alert. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ηλικιωμένος εξαφανίστηκε πριν από την 79χρονη. Μάλιστα, ο άτυχος άνδρας είχε βγει για περίπατο και αφού δεν επέστρεψε το βράδυ στο σπίτι, η σύντροφός του βγήκε έξω και τον αναζητούσε. Τότε ήταν και η τελευταία φορά που η ηλικιωμένη εθεάθη ζωντανή.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το creta24.gr, έχουν βρεθεί κοσμήματα στο σπίτι, κάτι που ενδεχομένως αποδυναμώνει το σενάριο να πρόκειται για ληστεία μετά φόνου.

 Θυμίζουμε ότι το πτώμα της γυναίκας είχε βρεθεί χθες το πρωί σπίτι της, με τον θάνατό της να προέρχεται από ασφυξία. Ο στραγγαλισμός της ωστόσο φέρεται να έχει συμβεί περίπου δυο ημέρες πριν.

Πηγή: creta24.gr, cretapost.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα