Χαμός και συνωστισμός στην Θεσσαλονίκη - Bίντεο από κέντρο διασκέδασης με γνωστούς τραγουδιστές

Χαμός και συνωστισμός στην Θεσσαλονίκη - Bίντεο από κέντρο διασκέδασης με γνωστούς τραγουδιστές

 Την ώρα που τα κρούσματα κορωνοϊού συνεχίζουν να σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, με αρκετές πόλεις της χώρας να ζουν σε καθεστώς mini lockdown και τον πορτοκαλί επιδημιολογικό συναγερμό να είναι έτοιμος να ηχήσει στην Θεσσαλονίκη, η διασκέδαση στην συμπρωτεύουσα είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Στα πλάνα που παρουσιάζει το newsit.gr από story που ανέβασε το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στο instagram η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου, από επίσκεψη της στην Πύλη .Α. Performance stage όπου εμφανιζόταν μέχρι την Κυριακή το νεανικό συγκρότημα Melisses, αποδεικνύουν μια δραματική αλήθεια αφού θυμίζουν μέρες διασκέδασης πριν την έλευση του φονικού ιού στη χώρα μας.

Όχι μόνο μέτρα μεταξύ των θαμώνων δεν τηρούνται αλλά είναι ξεκάθαρο πως μπροστά στο γλέντι και τον χορό η ατομική ευθύνη πάει περίπατο, ακόμα και αν τα ποσοστά μετάδοσης του ιού, αυξάνονται μέρα με την ημέρα.

Στα βίντεο που προκαλούν την αγανάκτηση εκείνων που τηρούν κατά γράμμα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όλοι είναι όρθιοι και διασκεδάζουν ο ένας δίπλα στον άλλον και τραγουδούν με τα σταγονίδια να εκσφενδονίζονται προς πάσα κατεύθυνση.

Είναι ξεκάθαρο πως ακόμα και αν στο εσωτερικό του night club, οι υπεύθυνοι είχαν φροντίσει να βάλουν στο εσωτερικό του, τον προβλεπόμενο από τα μέτρα αριθμό ατόμων, πως ο συγχρωτισμός ακόμα και αυτών είναι αρκετός για να γίνει το κακό.

Οι μοναδικοί που φαίνεται να φορούν μάσκες είναι μόνο οι σερβιτόροι της επιχείρησης.

Πηγή: newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO