Συγκλονίζουν οι φίλοι του Δημήτρη Καμπανάρου: Φοβόταν τη διαπόμπευση και την ανθρωποφαγία

Συγκλονίζουν οι φίλοι του Δημήτρη Καμπανάρου: Φοβόταν τη διαπόμπευση και την ανθρωποφαγία

Θλίψη και σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο, Δημήτρη Καμπανάρο, όπου τις προηγούμενες ημέρες εντοπίστηκαν κρούσματα κορoνοϊού, έβαλε τέλος στη ζωή του.

"Μιλάμε για έναν εξαιρετικό επιστήμονα. Αυτό που έγραψε στο σημείωμα ότι λατρεύει τη δουλειά του, είναι ειλικρινέστατο" είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Γηροκομείων Ελλάδος, Στέλιος Προσαλίκας, ο οποίος γνώριζε πολύ καλά τον άτυχο 41χρονο.

Μιλώντας στην εκπομπή του Star "Αλήθειες με τη Ζήνα" ο 41χρονος φοβόταν τη διαπόμπευση και την ανθρωποφαγία από τα μέσα μετά την είδηση για τα κρούσματα κορoνοϊού στο γηροκομείο. "Ήταν ευαίσθητος και πολύ υπεύθυνος άνθρωπος" είπε τέλος ο κ. Προσαλίκας.

Για τους ηλικιωμένους ήταν ταυτόχρονα γιος, εγγονός και πατέρας τους

Ενας άλλος φίλος του είπε πως "κάθε μέρα τον έβλεπα να τρέχει για τους ανθρώπους που αγαπούσε. Για τους ηλικιωμένους ήταν ταυτόχρονα γιος, εγγονός και πατέρας τους".

Όπως είπε μάλιστα, την προηγούμενη ημέρα που τον χαιρέτησε, του φάνηκε πολύ πιεσμένος σαν να είχαν πέσει όλα τα βάρη στο κεφάλι του. "Είχε βάλει ένα λάθος στοίχημα, να νικήσει τον κορονοϊό" είπε.

Σύμφωνα με τον φίλο του, Αναστάσιο Τσιλιβάκο, ο Δημήτρης αγαπούσε την τρίτη ηλικία. "Εγώ αποδίδω αυτό που έγινε στη μεγάλη ευαισθησία του, αισθανόταν ότι κάτι δεν έκανε καλά" ανέφερε.

Υπενθυμίζεται πως ο 41χρονος άφησε μια επιστολή στην οποία ανέφερε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία. Όπως έγραψε, κόλλησε και ο ίδιος κορονοϊό ενώ θεωρούσε ότι "απέτυχε" στη δουλειά του που τόσο αγαπούσε, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν υπήρξε "καλός καπετάνιος" για το γηροκομείο.