Θρίλερ με την εξαφάνιση 19χρονης από το Κορωπί - Πήγε να ζητήσει δουλειά και χάθηκε

Θρίλερ με την εξαφάνιση 19χρονης από το Κορωπί - Πήγε να ζητήσει δουλειά και χάθηκε

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι Αρχές, μετά την εξαφάνιση μίας 19χρονης, από την περιοχή του Κορωπίου.

Τα ίχνη της Άρτεμιδος Βασίλη χάθηκαν στις 16 Οκτωβρίου, όπως γνωστοποίησε η Γραμμή Ζωής.

Η 19χρονη έχει καστανά μάτια, ύψος 1,62μ και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, γαλάζιο πουκάμισο και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

 

 Αδελφή 19χρονης: Πήγε να κάνει αίτηση για δουλειά και εξεφανίστηκε

Με ανάρτησή του, ένας φίλος της -όπως αναφέρει το notia.gr- απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την Άρτεμις να ενημερώσει την οικογένειά της. Μάλιστα, αναφέρει ότι η 19χρονη εξαφανίστηκε όταν είχε πάει για να κάνει αίτηση για δουλειά. Κάποιες πληροφορίες από φιλικά της πρόσωπα αναφέρουν ότι πρόσφατα η κοπέλα είχε συνάψει σχέση με έναν νεαρό, κάτι που είχε αποτελέσει αιτία έντασης με την οικογένειά της.

Αναφέρει στην ανάρτησή της από το φίλο της και αθλητή της πάλης:

"Η αδελφή μας Αρτέμης Βασίλη 19 ετών έχει χαθεί από την Παρασκευή στις 15:00 το μεσημέρι από το Κορωπί όταν έφυγε για να πάει στην Παιανία να κάνει αίτηση για δουλειά στα Jumbo. Στις 4 παρά εθεάθη στη 2η στάση Αττικής προς Παιανία.

Σας παρακαλούμε όποιος νομίζει ότι την έχει δει ή μπορεί να μας βοηθήσει με κάποια πληροφορία σας παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου ή με την Αστυνομία".

 Σύμφωνα με τον πατέρα της Άρτεμις, ο οποίος μίλησε στο protothema.gr, η κόρη του εξαφανίστηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.

Φεύγοντας ενημέρωσε τους γονείς της ότι θα πάει να δώσει μια συνέντευξη για να την πάρουν για δουλειά στα Jumbo Κορωπίου. Οι γονείς έμειναν ήσυχοι ότι το παιδί τους θα πάει εκεί, αλλά σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας η Άρτεμις δεν πήγε ποτέ στα Jumbo και οι Αρχές στρέφονται τώρα προς το φιλικό περιβάλλον της κοπέλας.

Σύμφωνα με την οικογένειά της, η Άρτεμις είχε γνωρίσει μέσω facebook ένα αγόρι και είχε βγει ελάχιστες φορές μαζί του, διότι οι γονείς της δεν ήταν θετικοί σε αυτή της γνωριμία της κόρης τους με τον 24χρονο άντρα. Ο πατέρας της Αρτέμιδος, όπως ο ίδιος λέει, γνωρίζει ελάχιστα πράγματα για τον νεαρό και πρόσφατα η Άρτεμις του είχε αποκαλύψει ότι είχε δώσει τέλος στη σχέση αυτή. Το τελευταίο διάστημα, οι φίλες της έβλεπαν την κοπέλα στεναχωρημένη εξαιτίας του χωρισμού της με τον νεαρό άντρα και γενικότερα την χαρακτηρίζουν ως ένα παιδί με κλειστό χαρακτήρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 19χρονη κοπέλα όταν έφυγε από το σπίτι είχε μαζί της 40 ευρώ και γίνονται προσπάθειες για τον εντοπισμό του στίγματος του κινητού της.


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα