Εν ψυχρώ εκτέλεση 60χρονου στην Καλλιθέα - Ποιός ήταν ο Απάτσι που γάζωσαν τα ξημερώματα

Εν ψυχρώ εκτέλεση 60χρονου στην Καλλιθέα - Ποιός ήταν ο Απάτσι που γάζωσαν τα ξημερώματα

Δολοφονία σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στην Καλλιθέα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι πλησίασαν και γάζωσαν με σφαίρες έναν 60χρονο άνδρα επί της οδού Θησέως. 

Ο 60χρονος αρχικά μεταφέρθηκε τραυματισμένος στον Ευαγγελισμό, όπου λίγο αργότερα κατέληξε. 

Τα μέχρι τώρα στοιχεία, που μεταδίδει η αστυνομική συντάκτρια του CNN Greece, Mίνα Καραμήτρου, δείχνουν ότι πρόκειται για άτομο πολύ γνωστό στις Αρχές, τον επονομαζόμενο και «Απάτσι», ο οποίος είχε καταδικαστεί το 1995 και το 2002 για ανθρωποκτονίες.

Επίσης, είχε πρωτοστατήσει σε απεργία πείνας που είχε γίνει σε φυλακές στη Λάρισα.

Είχε πολύ καλές σχέσεις με το αντιεξουσιαστικό κίνημα, ενώ έναν χρόνο πριν αποφυλακιστεί είχε δεχθεί επίθεση με ένα κομμάτι γυαλί μέσα στις φυλακές από συγκρατούμενο.

Στο σημείο της δολοφονίας βρίσκεται το Τμήμα Ανθρωποκτονιών καθώς επίσης και το Τμήμα της Καλλιθέας.

Ο κατά κόσμον Ευάγγελος Πάλλης σύμφωνα με το ethnos.gr, δολοφονήθηκε στην οδό Θησέως 46 στην Καλλιθέα. Τον Πάλλη βρήκαν αιμόφυρτο πολίτες που ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στον Ευαγγελισμό. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο 60χρονος είχε δεχθεί τρεις σφαίρες.

Λίγο αργότερα ο άνδρας κατέληξε. Ο Ευάγγελος Πάλλης ήταν γνωστός στον κόσμο της παρανομίας. Αναλάμβανε συμβόλαια θανάτου και είχε πρωταγωνιστήσει σε εξεγέρσεις φυλακών την περασμένη δεκαετία. Πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί.

O Ευάγγελος Πάλλης, στα χρόνια της παρανομίας του, είχε εκτίσει ποινή ισοβίων για δύο δολοφονίες, το 1995 και το 2002, ενός ιδιοκτήτη αλόγων και ενός επιχειρηματία αντίστοιχα, έπειτα από εντολή του κυκλώματος της νύχτας που «έστηνε» κούρσες στον ιππόδρομο. Η στάση του στις εξεγέρσεις στα Τρίκαλα και στο Μαλανδρίνο, για τις αλλεπάλληλες μεταγωγές του για πειθαρχικούς λόγους, καθώς και για τη συμμετοχή του στην πολυήμερη απεργία πείνας των κρατουμένων τον Νοέμβριο του 2008 ως μέλος της συντονιστικής επιτροπής τους τον έφεραν κοντά στους αντιεξουσιαστές, οι οποίοι στα μάτια τους τον είχαν σαν «θεό». Η δίκη του στη Λάρισα για την ενεργό συμμετοχή του στην εξέγερση στις φυλακές Τρικάλων το 2007 οδήγησε σε οδομαχίες αντιεξουσιαστών και Αστυνομίας, μόλις μαθεύτηκε η νέα καταδίκη του, σε τρία χρόνια φυλάκισης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα