Δεν μπορώ να καταλάβω που βρέθηκε όλο αυτό το μίσος

Δεν μπορώ να καταλάβω που βρέθηκε όλο αυτό το μίσος

Η Κατερίνα Γκαγκάκη,μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Έλα Χαμογέλα του Open και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη  φωτογραφία που απαθανάτισε τον φωτογράφο και κριτή του GNTM να φωτογραφίζει μοντέλο στο κέντρο της Αθήνας ενώ κοιμόταν δίπλα  στο πεζοδρόμιο ένας άστεγος.

Αυτό που συμβαίνει με το λιντσάρισμα, κάθε τρεις και λίγο, κάποιου με τέτοια φρασεολογία και τέτοια ορμή, εμένα με τρομάζει πάρα πολύ Ο άνθρωπος πήγε να κάνει τη δουλειά του. Αν η δουλειά του ήταν στατική και όχι μια δουλειά που δεν μπορούσε να μετακινηθεί κάπου αλλού, ή αν η δουλειά του δεν προβαλλόταν στην τηλεόραση και δεν ήταν το GNTM στη μέση δεν θα είχε αυτά τα σχόλια Το αν θα έπρεπε ή δεν θα έπρεπε ιδανικά σε έναν κόσμο να υπάρχουν άστεγοι είναι μια συζήτηση που δεν αφορά επ’ ουδενί τον κύριο Σκουλό και την τηλεόραση», είπε στην εκπομπή 

«Μην ποινικοποιούμε επαγγέλματα… Καθόμαστε στο σπίτι, κρυμμένοι πίσω από κάτι και λέμε πράγματα πολύ βαριά. Ξαφνικά δεν μπορώ να καταλάβω που βρέθηκε όλο αυτό το μίσος και όλος αυτός ο θυμός. Μεγιστοποιούμε θέματα που έχουν την κοινωνική τους διάσταση, χωρίς συζήτηση, αλλά πρέπει να αντιμετωπιστούν ως τέτοια και όχι ως να κρίνουμε όλους όσους κινούνται γύρω από αυτά και ουδεμία σχέση έχουν»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα