Πάρτι κορονοϊού σε φοιτητική εστία στο κέντρο της Αθήνας

Πάρτι κορονοϊού σε φοιτητική εστία στο κέντρο της Αθήνας

Την ώρα που λαμβάνονται μέτρα και ενδεχομένως να δούμε και άλλα για την διασπορά του κορονοϊού, με περιπολικά να βγαίνουν στις πλατείες μετά τις 12 για να αποτρέψουν όσους πιστεύουν ότι είναι αλώβητοι στον κορονοϊό, κάποιοι δεν βάζουν μυαλό. 

Με την μουσική στη διαπασών άγνωστος αριθμός φοιτητών διοργανώνει κάθε βράδυ μέχρι το άγριο ξημέρωμα, πάρτι στη μεγαλύτερη φοιτητική εστία της Αθήνας επί της οδού Πατησίων, προκαλώντας την ανησυχία των κατοίκων την ώρα που πληροφορούνται πως το κέντρο της πόλης έχει μετατραπεί σε εστία μετάδοσης του κορονοϊού.

Όπως καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής τα πάρτι διοργανώνονται κάθε βράδυ, ενώ είναι άγνωστος ο αριθμός των φοιτητών που συμμετέχουν σε αυτά, καθώς οι πόρτες είναι κλειστές με αποτέλεσμα να μην έχουν πρόσβαση.

Ωστόσο στα βίντεο που έστειλαν στο newsit.gr, πέρα από την εκκωφαντική ένταση της μουσικής, ακούγονται οι φωνές νεαρών φοιτητών και φοιτητριών, να διασκεδάζουν χωρίς να δείχνουν κανένα σεβασμό στην ώρα, αλλά και στους κατοίκους με τα μέτρα προστασίας να πηγαίνουν πάνε περίπατο.

Όπως μας δήλωσε κάτοικος της περιοχής: «Εν μέσω πανδημίας και ιδίως αυτές τις ημέρες που τα κρούσματα αυξάνονται σε επικίνδυνο βαθμό ιδίως στην Αττική, πλησίον της πυκνοκατοικημένης περιοχής στην οποία ζω, η φοιτητική εστία Αθηνών, επί της οδού Πατησίων 279-281, διοργανώνει καθημερινά πλέον πάρτι με εκκωφαντική μουσική και οχλαγωγία μέχρι τις 06:00 το πρωί. Ακούγεται πλήθος νέων παιδιών να τραγουδάνε και να φωνάζουν, προφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ, χωρίς κανένα έλεγχο. Καλούμε επανειλημμένως ως γειτονιά την αστυνομία, αλλά τα πάρτι εξακολουθούν σε καθημερινή βάση με μία μικρή μείωση της έντασης μουσικής».


newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα