Κέρκυρα: Απαγορεύτηκε στον πατέρα να πλησιάζει τον γιο του

Κέρκυρα: Απαγορεύτηκε στον πατέρα να πλησιάζει τον γιο του

Στις 30 Σεπτεμβρίου αναμένεται να εκδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κέρκυρας η υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με κατηγορούμενο τον άνδρα που εξύβρισε, απείλησε και χτύπησε την γυναίκα του έξω από σχολείο στην περιοχή Κανόνι Κέρκυρας, την ημέρα του αγιασμού, μπροστά στο ανήλικο παιδί τους, αλλά μπροστά σε άλλους γονείς και παιδιά.

Σύμφωνα με πηγές του protothema.gr το Δικαστήριο διέταξε περιοριστικούς όρους στον πατέρα, που δεν επιτρέπεται να προσεγγίζει το παιδί και την μητέρα, μέχρι την ημέρα της δίκης.

Για την υπόθεση, η μητέρα κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και έλαβε προσωρινή διαταγή με την οποία απαγορεύεται ο πατέρας να προσεγγίζει την μητέρα και το παιδί μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία και επίσης να βιντεοσκοπεί το ανήλικο τέκνο, ενώ διατάχθηκε η παρακολουθήση τακτικών εβδομαδιαίων συνεδρίων στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Κέρκυρας ή σε οποιοδήποτε άλλο αντίστοιχο φορέα με θέμα την αποκατάσταση των σχέσεων γονέων και τέκνων.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν πως σε αίτηση επικοινωνίας του πατέρα, το Δικαστήριο εξέδωσε επίσης προσωρινής διαταγή για επικοινωνία του με το τέκνο υπό όρους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα