Κορονοϊός: Μακραίνει η λίστα των νεκρών στη χώρα - Άλλοι τέσσερις θάνατοι σήμερα

Κορονοϊός: Μακραίνει η λίστα των νεκρών στη χώρα - Άλλοι τέσσερις θάνατοι σήμερα

Τέσσερις ακόμη συμπολίτες μας έχασαν τη μάχη με τον κορωνοϊό τις τελευταίες ώρες, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών από την πανδημία στη χώρα μας στους 336. 

Τα δύο τελευταία θύματα νοσηλεύονταν στο «Σωτηρία». Πρόκειται για έναν 55χρονο άνδρα ο οποίος είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 12 Σεπτεμβρίου και άφησε την τελευταία του πνοή στις 11 το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είχε υποκείμενα νοσήματα.

Επίσης, έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό και ένας 84χρονος, ο οποίος Διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Σωτηρία», από τις 9 Σεπτεμβρίου, νοσηλευόταν και ένας 84χρονος άνδρας ο οποίος επίσης έχασε τη ζωή του από επιπλοκές λόγω κορωνοϊού.

Λίγο νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό πως μια ακόμη ηλικιωμένη γυναίκα, 88 ετών, που νοσηλευόταν σε απλή κλίνη στο «Σωτηρία» από τις 17 Σεπτεμβρίου κατέληξε λίγη ώρα μετά τη διασωλήνωσή της και λίγο πριν την μεταφέρουν ΜΕΘ του νοσοκομείου, ενώ και μια 74χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν διασωληνωμένη σε κλίνη ΜΕΘ στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» της Θεσσαλονίκης δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή και κατέληξε στις 2:00 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Και οι δύο γυναίκες έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα.

Μετά και τις τελευταίες απώλειες, ο συνολικός αριθμός των νεκρών ανέρχεται πλέον στους 336.

To Σάββατο ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 240 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 42 συνδέονται με γνωστές συρροές και 34 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 14.978, εκ των οποίων το 55,7% άνδρες.

Κορονοϊός - Κραυγή αγωνίας για τα νοσοκομεία: Έρχονται 15-15 τα περιστατικά, ο αριθμός μας φοβίζει

Κορονοϊός: Μόλις 13 κενά κρεβάτια ΜΕΘ σε όλη Αττική – Ιδιαίτερα ανησυχητική η κατάσταση

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα