Κορoνοϊός: Κατέληξε 65χρονος στο Σωτηρία. Στους 321 οι νεκροί

Στους 321 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από κορoνοϊό στη χώρας καθώς, όπως έγινε γνωστό, τις τελευταίες ώρες κατέληξε ένας 65χρονος άνδρας στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο 24ωρο 529 ασθενείς νοσηλεύονται στα νοσοκομεία, με τους 161 να χρειάζονται εντατική νοσηλεία σε ειδική μονάδα.

Ήδη υπάρχει έντινη ανησυχία για τα σοβαρά σημάδια πίεσης που αρχίζει να εμφανίζει το σύστημα Υγείας από την αύξηση των διασωληνωμένων ασθενών με CoViD-19.

Το πρόβλημα είναι πολύ πιο σοβαρό στην Αττική, όπου οι κλίνες Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) για ασθενείς με κορωνοϊό έχουν πληρότητα άνω του 70%.

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, με δεδομένη την αύξηση των εισαγωγών που παρατηρείται στα νοσοκομεία της Αττικής, λόγω του υψηλού επιδημιολογικού φορτίου που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στην Περιφέρεια, το υπουργείο εφαρμόζει σχεδιασμό για αύξηση των κλινών ΜΕΘ-Covid,

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα