Σοβαρό τροχαίο για τον γιο του Γιώργου Κύρτσου

Στη λεκάνη τραυματίστηκε, ύστερα από σοβαρό τροχαίο, ο γιος του ευρωβουλευτή, Γιώργου Κύρτσου, Χρήστος. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Καρδίτσας και πρόκειται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών για να χειρουργηθεί.

Ο 37χρονοςάνοιξε πρόσφατα εταιρεία ξυλείας προμηθεύοντας με καυσόξυλα πρατήρια καυσίμων. Αυτός ήταν και ο σκοπός της επίσκεψης του στην περιοχή Νεράϊδα Καρδίτσας. Ωστόσο, το φορτηγό που οδηγούσε και ήταν φορτωμένο με ξυλεία ανετράπη σήμερα στις 06:45 στις παρυφές της Τοπικής Κοινότητας Αμαράντου του Δήμου Καρδίτσας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στη λεκάνη του ( κάταγμα κοτύλης) ενώ έχει σπάσει κι ένα δάχτυλο του.

Το φορτηγό που οδηγούσε ο γιος του ευρωβουλευτή κινούνταν στην επαρχιακή Οδό Καρδίτσα - Νεράϊδα, με κατεύθυνση προς Καρδίτσα.

Πλησιάζοντας στην είσοδο του χωριού ο Χρήστος Κύρτσος έχασε τον έλεγχο κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες.

«Μάλλον δεν έπιασαν τα φρένα του φορτηγού και έτσι χάθηκε ο έλεγχος του οχήματος» αναφέρει στο protothema.gr ο Γιώργος Κύρτσος.

«Κατάφερε ευτυχώς να απεγκλωβιστεί μόνος του και στη συνέχεια ζήτησε βοήθεια προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Καρδίτσας, περιμένουμε να κάνει τεστ κορωνοϊού προκειμένου να μεταφερθεί στην Αθήνα για να χειρουργηθεί», προσέθεσε ο ευρωβουλευτής.

Σημειώνεται ότι το φορτηγό κατέπεσε σε πλαγιά 50 μέτρων. Κάτοικοι του χωριού έσπευσαν σε βοήθεια και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο κατέφτασε σχετικά άμεσα για να μεταφέρει τον 37χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας. Στο σημείο έσπευσε και περιπολικό προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια υπό τα οποία προκλήθηκε το ατύχημα.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα