Ορεστιάδα: Τρεις τραυματίες σε άγριες συμπλοκές νεαρών με άνδρες των ΜΑΤ

Ορεστιάδα: Τρεις τραυματίες σε άγριες συμπλοκές νεαρών με άνδρες των ΜΑΤ

Άγριες συμπλοκές νεαρών με δυνάμεις των ΜΑΤ, μαχαίρωμα αστυνομικού και τραυματισμός ενός ακόμα στο κεφάλι, ήταν τα πρωτόγνωρα γεγονότα που σημειώθηκαν τα ξημερώματα στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news, όλα ξεκίνησαν μετά τις 2 τα ξημερώματα, όταν νεαροί αντιλήφθηκαν την παρουσία δύο αστυνομικών των ΜΑΤ, οι οποίοι βρίσκονται στην περιοχή μετέχοντας στις δυνάμεις που έφτασαν στην ακριτική πόλη από άλλα μέρη της Ελλάδας και ασχολούνται με τη φύλαξη των συνόρων.

Υπήρξαν αρχικά λεκτικοί διαξιφισμοί και ο ένας αστυνομικός δέχθηκε μαχαιριά κάτω απ' τη μέση, ενώ ο άλλος χτυπήθηκε με μπουκάλι στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο. Πληροφορίες κάνουν λόγο και για τραυματισμένο πολίτη. 

Αμέσως ειδοποιήθηκαν συνάδελφοί τους και στην πλατεία έφτασαν δυνάμεις των ΜΑΤ. Ακολούθησαν άγριες συμπλοκές και έγινε χρήση χημικών απ’ τις αστυνομικές δυνάμεις, με την κατάσταση να προκαλεί τεράστια αναστάτωση.

Αναζητούνται οι δράστες από την Ασφάλεια

Από το πρωί του Σαββάτου, η Ασφάλεια Ορεστιάδας έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών. Μάλιστα, έχει προχωρήσει στην προσαγωγή αρκετών νεαρών ατόμων, ενώ γίνεται αξιοποίηση των στοιχείων από τις κάμερες που υπάρχουν σε πολλά σημεία της πλατείας Δασίου, προκειμένου να εντοπιστούν εκείνοι που μαχαίρωσαν τον αστυνομικό με μικρό σουγιά και ταραυμάτισαν άλλον με μπουκάλι στο κεφάλι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα