Σητεία: Δυο 15χρονες ηθικοί αυτουργοί σε μαχαίρωμα 31χρονου

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η δολοφονική επίθεση στο πάρκο της Ιτάνου στη Σητεία με θύμα έναν 31χρονο Αφγανό που μαχαιρώθηκε από δύο Πακιστανούς, καθώς ως ηθικοί αυτουργοί φέρονται δυο ανήλικες ομοεθνείς του... θύματος, ηλικίας μόλις 15 χρόνων!

Ο 31χρονος φέρεται να είχε ενοχληθεί επειδή οι δύο ανήλικες συναναστρέφονταν με Πακιστανούς, με τους οποίους οι Αφγανοί έχουν έντονες εθνικιστικές διαφορές και τις πίεζε να διακόψουν τις επαφές μαζί τους. Όμως, οι δύο 15χρονες Αφγανές ήταν ανένδοτες και για να τον... ξεφορτωθούν ζήτησαν από τους Πακιστανούς να τον βγάλουν από τη μέση και μάλιστα τους έδωσαν και τα μαχαίρια

Οι δράστες έστησαν ενέδρα στον 31χρονο και, αφού τον χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές, τον μαχαίρωσαν τρεις φορές στην κοιλιακή χώρα και το μηρό με αποτέλεσμα να του αφαιρεθεί το δεξί νεφρό! Οι δύο Πακιστανοί έχουν συλληφθεί μαζί με τις ανήλικες και θα απολογηθούν σήμερα, ενώ έγινε γνωστό ότι η μια 15χρονη φέρεται να έχει αποδράσει... 30 φορές από το 2017 από την δομή προστασίας ανηλίκων όπου φιλοξενείται στο Ηράκλειο!

 

e-daily

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα