Φθιώτιδα: Χτύπησαν και μαχαίρωσαν 25χρονο ντελιβερά

Φθιώτιδα: Χτύπησαν και μαχαίρωσαν 25χρονο ντελιβερά

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ελάτειας στη Φθιώτιδα από την δολοφονική επίθεση σε 25χρονο ντελιβερά από 4-5 άτομα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο νεαρός πήγαινε μια παραγγελία με το μηχανάκι, όταν κάποιοι προσπάθησαν να τον μπλοκάρουν με ένα αυτοκίνητο, λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Πέμπτης.

Αρχικά ο ντελιβεράς τούς ξέφυγε, ακολούθησε, όμως, καταδίωξη μέσα στο χωριό, όπου και τον ακινητοποίησαν.

Από το αυτοκίνητο κατέβηκαν 4-5 άτομα, που έμοιαζαν με μπράβους - σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας - τα οποία άρχισαν να χτυπούν άγρια τον 25χρονο στο κεφάλι και σε όλο του το σώμα, ενώ ένας από αυτούς έβγαλε και μαχαίρι, χτυπώντας με αυτό τον νεαρό σε διάφορα σημεία.

Λίγο αργότερα εξαφανίστηκαν, ενώ τον άφησαν αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου.

Οι περίοικοι, που είχαν ακούσει φασαρία και κάποιοι από αυτούς είδαν το φοβερό σκηνικό ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Πού εστιάζουν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως τονξίζει το ίδιο Μέσο, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας ερευνούν αν η δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο νεαρός ντελιβεράς έχει να κάνει με ένα επεισόδιο που έγινε πριν λίγες ημέρες στην κωμόπολη της βόρειας Λοκρίδας.

Εκεί, ο 25χρονος φαίνεται πως παρεξηγήθηκε με μια παρέα για ένα σκυλί και πέρα από την όποια φραστική αντιπαράθεση, φέρεται να χτύπησε τον έναν από την παρέα.

Άμεση ενημέρωση τώρα και στο Google News - Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News

Οι αστυνομικοί εξετάζουν, λοιπόν, το ενδεχόμενο αν οι 4-5 εκτελούσαν κάποια εντολή, αφού η δολοφονική επίθεση δεν είχε τα χαρακτηριστικά της ληστείας, αλλά της εκτέλεσης κάποιου συμβολαίου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα